Wie was Liam Payne ook alweer?

Laten we even je snel je geheugen opfrissen, want het zal ons niks verbazen als je geen idee meer hebt wie Liam Payne is. Hij is geboren op 29 augustus 1993 in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk, en is vooral bekend van zijn jaren als One Direction bandlid. De band was van 2010 tot 2016 samen en heeft naast het maken van vijf studioalbums ook nog vier wereldtour gedaan. Vanaf 2016 heeft Payne aan zijn eigen solocarrière gewerkt. Ook schrijft hij veel nummers voor andere artiesten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liam Payne (@liampayne)

Vele vriendinnen en vrouwen in het leven van de zanger

Dat Liam populair is onder de vrouwen, dat was geen geheim. Zo had hij twee jaar lang een relatie met Cheryl Cole. Het stel kreeg uiteindelijk een zoontje op 22 maart 2017, genaamd Bear. Daarna heeft hij nog anderhalf jaar in een relatie gezeten met het model Maya Henry. Zij waren sinds augustus 2020 verloofd, maar dat was in de zomer van 2021 alweer uit tussen de twee. Er ging namelijk een intieme foto rond van Liam Payne met een of andere meid, maar dat was niet zijn verloofde. De vrouw op de foto’s was influencer Aliana Mawla. Maar nu hangt er weer liefde in de lucht bij Payne, er is namelijk een nieuwe dame in zijn leven, een blondine genaamd Kate Cassidy.

Liam Payne en nieuwe vriendin Kate Cassidy

Kate Cassidy is de bloedmooie nieuwe vriendin van Liam Payne

Laten we het eens hebben over de prachtige dame die Payne nu aan de haak geslagen heeft. De 23-jarige Kate Cassidy is een micro-influencer. Ze heeft zo’n 10.000 volgers op Instagram. Ze werd samen met Liam voor het eerst gezien rond Halloween, het stel was verkleed als de mooie Pamela Anderson en haar ex-echtgenoot en drummer Tommy Lee. Op Instagram waren er al eerder foto’s van het stel tevoorschijn gekomen, zo ook nu opnieuw. Duidelijk dat het goed zit tussen de twee! Bekijk onderstaande foto’s voor meer beelden van de mooie Kate Cassidy:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATE CASSIDY (@kateecass)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KATE CASSIDY (@kateecass)