LGBTI

In 8 landen, onder andere Iran en Saoedi-Arabië, kan je zelfs de doodstraf krijgen wanneer je houdt van iemand van hetzelfde geslacht. Iets wat in ons land niet voor te stellen is. Maar als je denkt dat de landen waarin LGBTI-ers niet getolereerd worden slechts op twee handen te tellen zijn, dan zit je er flink naast. In maar liefst 63(!) andere landen wordt homoseksueliteit namelijk bestraft op andere wijzen, met boetes of gevangenisstraf.

Ook in Europa worden homoseksuele koppels niet overal geaccepteerd. Zo heeft Litouwen een wet die zogenaamde ‘homopropaganda’ verbiedt. De reden? Het zou een aanval zijn op de traditionele familiewaarden en het zou kinderen kunnen aansteken – ronduit belachelijk.

In onze ogen moet flink actie genomen worden tegen de schending van de LGBTI-rechten. Een mening die Amnesty International, Scoop Models en Won Hundred met ons delen.

LGBTQ

Statement t-shirt

Amnesty International, Scoop Models en Won Hundred slaan voor de derde keer de handen ineen voor het beschermen van omorechten en wereldwijd meer homo-acceptatie. Dit doen zij door een t-shirt te ontwerpen waarvan alle opbrengsten naar Amnesty International gaan, dat deze gebruikt in hun wereldwijde strijd tegen de schending van LBGTI-rechten.

Love is not a crime

LGBTI

Met de tekst ‘Love is not a crime’ maak je pas écht een statement. Je verklaart de liefde aan liefde. Tevens is het een stijlvolle toevoeging aan jouw garderobe, statement t-shirts behoren tot één van de grootste trends deze zomer.

LBGTI

Love Is Not A Crime UNISEX T-shirt - Washed Black

Won Hundred, Amnesty International and Scoop Models €34 Shop nu
Won Hundred shirt

Love Is Not A Crime UNISEX T-shirt - White

Won Hundred, Amnesty International and Scoop Models €34 Shop nu

Het t-shirt is gemaakt van 100% katoen en kost slechts €35,-. Te bestellen op de website van Won Hundred of aan te schaffen bij ABOUT in Amsterdam.