Het idee achter DUOBO

Met het dual-capsule-extractiesysteem van DUOBO kunnen gebruikers hun eigen kenmerkende blends creëren en ervan genieten. De eenvoudige bediening wordt mogelijk gemaakt door de DUOBO mobiele app, waarmee gebruikers de temperatuur en druk precies naar hun individuele voorkeur kunnen aanpassen. Het product is compatibel met verschillende merken koffiecapsules en biedt een breed scala aan sterktes, brandingen en smaken waar gebruikers uit kunnen kiezen.

DUOBO is geïnspireerd door de ruimteverkenning en heeft een strak en elegant design dat doet denken aan een ruimtesonde. Dit weerspiegelt de visie van LG Labs om nieuwe en intrigerende smaken te ontdekken, inclusief het concept van “de smaak van de ruimte”. Als eerbetoon aan de geschiedenis werd DUOBO gelanceerd op 20 juli, ter herdenking van de historische maanlanding van Apollo 11 in 1969.

Een koffiemachine met een baanbrekende technologie

Een opvallend kenmerk van DUOBO is het geïntegreerde full HD IPS-display. Het scherm wordt gebruikt op de plek waar koffiekopjes worden geplaatst tijdens het extractieproces. Dit display voegt een extra laag plezier toe en biedt gebruikers toegang tot verschillende boeiende inhoud, zoals exclusieve animaties van DUOBO en koffiegerelateerde informatie.

Om de opmerkelijke functies van DUOBO te presenteren, heeft LG Labs samengewerkt met zes van ’s werelds beste barista’s. Hieronder vallen eerdere winnaars van het prestigieuze Amerikaanse Barista-kampioenschap. Bij een evenement in The Lost Draft café in New York demonstreerden deze getalenteerde barista’s hoe gemakkelijk het gebruik van DUOBO is. Ze lieten dit zien door heerlijke blends creëerden en spraken over de unieke voordelen van LG’s dual-capsule-systeem.

duobo koffiemachine lg

Lee Hyang-eun, directeur Customer Experience Innovation Division bij LG Electronics, benadrukt dat DUOBO een innovatief product is. Hij belooft dat de hele koffie-ervaring geherdefinieerd is. LG streeft naar ongeëvenaarde op maat gemaakte oplossingen die specifiek voldoen aan de voorkeuren van elke individuele klant. LG wil een persoonlijke en plezierige koffiereis bieden waarbij de betrokkenheid van de klant centraal staat.

DUOBO by LG beschikbaar voor crowdfunding

Vanaf 20 juli is de futuristische capsule-gebaseerde koffiemachine DUOBO by LG Labs beschikbaar voor crowdfunding op Kickstarter. Koffieliefhebbers kunnen profiteren van 50% korting met het exclusieve Super Early Bird-aanbod op Kickstarter.