Een handzame projector van LG

Een beamer is een ontzettend lekker product om te hebben. Je kan op een eenvoudige manier je laptop of gaming console aan de projector koppelen, en genieten van beeld op groot ‘scherm’. Toch zijn de meeste beamers lomp en groot, en zijn deze lastig mee te nemen. Zo neem je een beamer minder snel mee wanneer je bijvoorbeeld bij vrienden langsgaat of lekker op vakantie gaat. Met deze handzame beamer is dit verleden tijd. Naast dat deze beamer er stijlvol uitziet, is deze namelijk lekker handzaam, en kun je hem eenvoudig overal mee naar toe nemen. Zo kan je overal je eigen thuisbioscoop creëren. Ideaal toch?

LG Beamer

Specificaties

De beamer is lekker klein met zijn formaat van 135 mm x 135 mm x 80 mm. Ondanks het kleine formaat kan je er een groot ‘scherm’ mee creëren. In totaal kan je met de LG CineBeam Q een scherm maken van maar liefst 12o inch (een schermdiagonaal van 304,8 centimeter). Ruim zat om met een grote groep vrienden een film op te kijken. Het enige belangrijke is dat de beamer wel aan een stroombron verbonden moet zitten om te werken. Dat kan overigens ook met een powerbank en USBC, dus dat is lekker.

Een ander praktisch iets, is dat deze beamer smart is. Het apparaat wordt geleverd met webOS-software van LG. Hierdoor kan je eenvoudig films en programma’s streamen vanaf je Netflix, YouTube, Apple TV, Prime Video en Disney+. Daarnaast werkt de beamer ook met Apple Airplay 2, en Miracast, waardoor je eenvoudig dingen vanaf je telefoon of tablet kan reproduceren op je beamer.

Cinebeam LG Q

De Beamer zorgt ervoor dat jouw favoriete programma’s en films in de hoogste kwaliteit worden afgespeeld. De LG CineBeam Q reproduceert het beeld namelijk in 4K. Ook nog lekker: wanneer je de beamer voor 8 april bestelt, krijg je er ook nog een gratis draadloze luidspreker bij.

Al helemaal warm geworden van dit product? Hij is nu te koop per pre-order, en is vanaf 8 april volledig beschikbaar op de website van LG voor  $ 1299 (om en nabij 1200 euro).