De spion der spionnen

The name is Bond, James Bond. Hoe leuk is het om dat te kunnen zeggen? Met een classy smoking met bowtie, wit overhemd, pochet in de zak van het jasje en chique lakschoenen, tover je jezelf in een handomdraai om in de bekende superspion. Breng je haar met gel in model voor die echte gentleman look en je outfit is helemaal af. Wedden dat je de vrouwen van je af moet slaan?

The King of Rock & Roll

Hoe fouter je carnaval outfit, hoe beter. En dan zit je met een Elvis kostuum eigenlijk altijd wel goed! We kennen de King of Rock & Roll natuurlijk allemaal van zijn dramatische kostuums met een cape, wijde pijpen, laarzen met plateauzolen, grote zonnebril en enorme vetkuif. Kies voor een kostuum in een lekker opvallende kleur, poets je zang- en danskwaliteiten nog even snel op en je bent er helemaal klaar voor.

Pete ‘Maverick’ Mitchell

Was Top Gun jouw guilty pleasure in de jaren tachtig? De bekende straaljagerpiloot kwam vorig jaar terug in het langverwachte vervolg, Top Gun Maverick. Een goed moment dus om je als Pete ‘Maverick’ Mitchell te verkleden tijdens carnaval. Ga voor een stoer pilotenpak en zet er de klassieke Ray Ban piloten zonnebril bij op.

Koop nu al je kostuum

Met deze gave outfits kom je goed voor de dag tijdens carnaval. Over iets meer dan een maand is het alweer zover dus wacht niet te lang met het aanschaffen van je kostuum. Oefen ook alvast de carnavalsklassiekers zodat je ze straks allemaal uit volle borst mee kan zingen. Veel plezier!