De leukste kaarten voor de feestdagen

Wij selecteerden een aantal kaarten uit de kaarten collectie van Greetz die dit bijzondere jaar op een leuke manier weten samen te vatten. In ding is zeker: zo zorg je wel voor een lach op het gezicht van de ontvangen.

1. Kaart voor de kerstdagen

Deze kaart, gebaseerd op de bekende kersthit ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea, staat symbool voor dit jaar. Een kaart die past bij de tijdgeest nu er met kerst weinig zal worden gereden en nu de kerstdiners vooral thuis worden georganiseerd. Na ‘Woningsdag’ en alle ‘Staycations’ symboliseert deze leuke kaart voor een mooie kerst aan huis. Even anders, maar leuk op zijn eigen manier.

feestkaart

2. Kaart voor de jaarwisseling

Om 2020 af te sluiten is dit wel een leuke kaart om op te sturen naar je vrienden of familie. Of je het zelf hebt gedaan of niet: we hebben vast wel meegekregen dat de supermarkten massaal bestormd werden om wat extra rolletjes in te slaan. Een ‘touché-kaart’ om het bijzondere jaar af te sluiten.

 

kerstkaart feestdagen 2020

3. ‘Merry Christmas’

Deze kerstkaart kan natuurlijk niet ontbreken. Dit kaartje waarmee de kerstgroet nog net overgebracht wordt, is zelfs een van de meest verstuurde kerstkaarten van het moment. Een leuke manier om de huidige drempel van dit moment niet op papier, maar op een kaart te zetten. Veel mensen zullen zich hier wel in herkennen, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

 

feestdagen