Audemars Piguet is de #1 in luxe horloges

Audemars Piguet is natuurlijk al wereldberoemd. Met de horloges die ze maken scoren ze absoluut op de markt. Waarom? Omdat ze een authentieke uitstraling hebben, gevoel hebben voor een prachtige maar elegante horlogestijl én ze er eigenlijk altijd een heel bijzonder horloge van maken. Natuurlijk kent bijna iedereen de sportieve Royal Oak van AP.

Het is een prachtig horloge waarbij je een open uurwerk hebt. Je kan de bijzondere werking van het horloge met het blote oog bewonderen. En Audemars Piguet maakt het nog meer bijzonder: het horloge is nu namelijk verkrijgbaar in het zwart.

royal oak horloge

Royal Oak met zwarte kast en de stoerste van allemaal

Satin-brushing en polishing worden afgewisseld bij het nieuwe uiterlijk van de Royal Oak. Niet alleen is de kast zwart, ook de band is volledig zwart. De keramische kast is elegant en daardoor ook minder opvallend dan de traditionele Royal Oak Double Balance Wheel Openworked. Maar wanneer je hem goed combineert met je outfit, komt hij prachtig tot zijn recht en zal het velen opvallen dat je een horloge van hoge kwaliteit draagt.

De kast heeft een grootte van 41 mm, daardoor zal hij niet lomp ogen en past hij om iedere pols. Natuurlijk is een volledig zwart horloge niet extreem opvallend, daarom heeft AP roségouden uurmarkeringen gemaakt in het horloge. Een classy finishing touch. Daarnaast is het uurwerk, dat vanuit de boven- én onderkant te zien is, gemaakt van zilveren, gouden en grijze onderdelen. Zo komt het uurwerk perfect tot zijn recht.

AP horloge

Het horloge is waterdicht én stijlvol

Natuurlijk moet een horloge ook functioneel zijn en dat is deze zeker. Niet alleen kan je tot op de seconde zien hoe laat het is, ook kan je hem in veel situaties gebruiken. Zo is hij waterbestendig tot 50 meter en kunnen er geen krassen op het glas komen door het saffier-glas dat tijdens de productie is gebruikt. Ook heeft het horloge een titanium achterkant en is daardoor bijna onverwoestbaar. Het horloge zal vanaf december 2020 exclusief verkrijgbaar zijn in Audemars Piguet Boutiques.