1. Een bos bloemen

Een klassieker, maar oh zo effectief. Vrouwen houden van bloemen en het is altijd leuk om thuiskomen met een mooie bos in haar favoriete kleur. Of het nu rozen zijn of haar lievelingsbloem, ze zal zeker glimlachen bij dit romantische gebaar.

2. Een ontbijt op bed of zelfgemaakt diner 

Begin haar dag met een glimlach door haar te verrassen met een zelfgemaakt ontbijt op bed. Bak pannenkoeken, maak versgeperste jus d’orange en serveer haar favoriete beleg. Wedden dat ze jou de beste partner ooit zal noemen?

klein cadeau voor vriendin gebaar

Ook kan je ervoor kiezen om haar te verrassen met haar favoriete gerecht. Duik zelf de keuken in, maar zorg dat ze nergens van af weet. Wanneer ze thuis komt na een lange dag werken en de tafel voor staat met heerlijk eten en wat kaartjes, dan heb je bingo.

3. Netflix cadeaukaart

Voor de avondjes samen op de bank is er niets beter dan een Netflix cadeaukaart. Hiermee kan jullie favoriete serie marathon gewoon doorgaan zonder onderbrekingen (behalve dan voor snacks en toiletbezoek). Zo’n cadeautje laat zien dat je aan haar ontspanning denkt en dat is altijd een goede zet.

4. Flesje wijn

Een goed glas wijn kan de perfecte begeleiding zijn voor een romantische avond. Kies haar favoriete soort en combineer het met een zelfgemaakt diner of een gezellige filmavond. Ze zal zich speciaal voelen en waarschijnlijk toosten op jouw geweldige cadeaukeuze!

5. Een handgeschreven liefdesbrief of kaart

Soms zeggen woorden meer dan materiële cadeaus. Neem de tijd om een mooie liefdesbrief te schrijven waarin je vertelt wat ze voor jou betekent. Het persoonlijke tintje van een handgeschreven brief zal haar hart verwarmen en ze zal deze brief koesteren als een kostbaar bezit.

kleinigheden voor vriendin

6. Een gepersonaliseerde Spotify-playlist

Dit kost wel wat meer tijd, maar is echt een winner van een cadeau. Houd goed bij naar wat voor muziek zij luistert en verzamel al haar favoriete songs. Maak een playlist met haar nummers en voeg daar ook nummers aan toe waar jullie mooie herinneringen aan hebben. De perfecte mix(tape).

7. Een bon voor een massage

Deze kan je zelf op twee manieren invullen. Allereerst kan je haar een bon geven voor een salon, waar zij lekker in haar eentje naartoe kan. Wat je ook kan doen, is haar een handgeschreven tegoedbon geven voor een massage van jou. Zo heeft zij de power om een avondje te kiezen waarop jij haar lekker in de watten kan leggen.