Drie generaties, maar nog altijd op-en-top-fit

De mooie vrouwen verrassen regelmatig vreemden die niet kunnen geloven dat ze allemaal lid zijn van verschillende generaties. “Mensen zijn altijd verrast als ze horen dat we eigenlijk drie totaal verschillende generaties van een familie zijn”, zegt Lesley Maxwell, de grootmoeder van het stel. “Maar we hebben altijd een geweldige tijd samen. Ik ben zo gezegend dat ik zo’n lieve familie heb.”

 

Personal trainer

Lesley, een personal trainer uit Melbourne, Australië, zegt dat vreemden geschokt zijn als ze vertelt dat ze een grootmoeder is. “Ik denk dat het een beetje ongewoon is om te denken dat een oma deadlifts en chin-ups doet in de sportschool”, voegde ze eraan toe. “Ik zou krachttraining echter aanraden aan vrouwen van alle leeftijden, omdat deze manier van trainen zoveel voordelen voor de gezondheid heeft. Het versterkt onze botten en helpt ons, ons lichaam te versterken door spieren toe te voegen. Ik zou graag zien dat meer vrouwen van alle leeftijden gewichtheffen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TIA CHRISTOFI (@tiachristofi)

Lesley Maxwell fitness

“Normaal gesproken doe ik vier krachttrainingen per week, en omdat ik trainer ben en de meeste dagen in de sportschool ben, zou je kunnen zeggen dat ik af en toe wat beweging krijg omdat ik vaak de gewichten draag of mijn klanten ‘spot’. Ik doe ook wat bewegingsdemonstraties, dus dat helpt denk ik ook.” aldus Lesley. Bekijk hieronder een foto van Lesley en haar dochter:

Haar kleindochter, Tia, is eigenaar van een marketingbureau voor sociale media. Ze doet weliswaar wat anders, maar is altijd geïnteresseerd geweest in het in stand houden van de fitte familietraditie. Zo is ze bezig met cheerleading en gaat ze, hoe kan het ook anders met zo’n oma, naar de sportschool.

“Ik breng graag tijd door met mijn moeder en oma. Mijn oma is 43 jaar ouder dan ik en we heffen allebei gewichten en volgen dezelfde trainingsroutine. Tijdens onze trainingen motiveren en inspireren we elkaar. Ik film ons terwijl we aan het trainen zijn en mensen kijken er graag naar”, eindigde Tia.