Fitte oma Lesley Maxwell

Veel van de gemiddelde twintigers en dertigers kunnen enkel dromen van zo’n lichaam als dat van Lesley Maxwell. Haar figuur is zeker afgetraind te noemen., en dat is nog een understatement. Lesley gaat minstens 5 keer per week keihard trainen in haar lokale sportschool met haar 20-jarige kleindochter, en het resultaat mag er wezen.

De fitte Lesley doet dit sinds haar scheiding op haar 48ste en is nog steeds single. Dat ze van het single leven nog steeds geniet, wordt al snel duidelijk in een interview met het Britse Daily Star. Zo heeft ze naar eigen zeggen nog altijd gigantisch veel aantrek bij jonge mannen. Zelf heeft ze zich altijd ook al aangetrokken gevoeld tot jongere mannen.

“Ik krijg in de sportschool veel aandacht van jongere mannen. Soms zelfs van 18-jarige kerels. Ik kan al die mannelijke aandacht ook wel appreciëren. Heren maken mijn leven immers ook een stuk spannender en pikanter. Ik denk niet dat zoiets verandert omdat je plots wat ouder bent zoals ik”,  vertelt ze aan Britse Daily Star.

 

Bekijk ook de 5 Nederlandse fitgirls waar we maar al te graag naar kijken op Instagram.