Lekkere wijnen online bestellen bij de HEMA

Nee maar even serieus, de HEMA heeft een hoop goede (en betaalbare) wijnen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet: dit zijn de lekkerste wijnen die je bij de HEMA kunt bestellen.

1. Neleman Viognier Chardonnay 2016 – Spanje

HEMA wijn lekker beste goedkoop

Wit, €6,-

Zo zo. Een flesje voor de prijs van 6 euro is zeker welkom; en dan is de inhoud ook nog eens om van te genieten. Door de combinatie van de verschillende druivenrassen chardonnay en viognier en het feit dat de wijn – zoals bij veel andere chardonnays wel het geval is – niet houtgerijpt is, geeft deze wijn een hele eigen smaak. De wijn is fris, rond en zeer zacht van smaak. Een echte kenner? Dan vind je waarschijnlijk de lichte smaak van ananas, galiameloen en mango in het drankje terug. Cheers!

Overtuigd? Check hier de Neleman Viognier Chardonnay.

2. Domäne Wachau Grüner Veltliner 2016 – Oostenrijk

2. Domäne Wachai Grüner Veltliner 2016 - Oostenrijk

Wit, €7,-

Eén van de beste wijnen van de HEMA is deze Grüner Veltliner uit Wachau in Oostenrijk (niet te verwarren met Warchau in Polen). De wijn wordt omschreven als fris-droog, met een beetje pit. Een heerlijke fles wij voor bij de collectie, of gewoon voor in je glas.

Overtuigd? Check de Grüner Veltliner wijn hier.

3.Domaine Saint Martin Cuvée Angelique 2016 – Frankrijk

HEMA wijn lekker goedkoop beste

Rood, €6,-

Deze heerlijke rode wijn wordt gemaakt door de Nederlandse Rutger Grijseels en zijn vrouw Angelique, maar niet op Nederlands grondgebied. Deze wijn komt namelijk van de Côtes du Rhônes. Het is een stevige en kruidige wijn, waar voor de liefhebber enkele fruitige tonen in terug te vinden zijn.

Check de Domaine Saint Martin hier.

4. Bonicelli Chianti Classico 2015  – Frankrijk

goedkoop wijn bestellen HEMA

 

Rood, €7,50

We weten het, deze wijn zit procentueel qua prijs een béétje aan de hoge kant, maar daar is een reden voor. Deze heerlijke wijn is gemaakt van Sangiovese, dé druivensoort van Toscane, en aangevuld met Merlot. De wijn wordt gedurende 6 maanden op hout gelagerd, wat de wijn een mooie intensiteit geeft. Deze aromatische Chianti verleidt met zijn sprankelende rode kleur. Aroma’s van rood fruit worden aangevuld met kruidige- en houttonen. “In deze elegante, zachte en ronde wijn proef je de Toscaanse zon,” aldus HEMA. Zeker het proberen waard.

Check de Bonicelli Chianti Riserva wijn hier.

5. Copa Sabia Cava Brut Reserva – Spanje

lekkere wijnen brut

Wit, €7,50, bubbles

Ook dubbel en dwars het vermelden waard is de Copa Sabia uit Spanje. De wijn is lekker fris en heeft intense aroma’s van wit fruit. En hij is heel geschikt om bij een chique event lekker mee te proosten.

Check hier de Copa Sabia Cava Brut Reserva van de HEMA.