Lunch recepten voor gevorderden

Als jij lekker de tijd hebt om uitgebreid te eten in de middag, ga dan aan de slag met de deze lekkere lunch recepten.

BBQ Chicken salad

Gezond en lekker. Met een home-made salade zit je eigenlijk altijd goed. Heerlijk malse kip in combinatie met tortilla chips voor de crunch en verschillende groenten om de benodigde vitamines binnen te krijgen zorgen voor een makkelijke, voedzame en lekkere salade kom. Klik hier voor het recept!

chicke salad man lunch recepten

Clubsandwich zalm

Onmisbaar op vrijwel elke lunchkaart, de clubsandwich. Veel restaurants hebben het broodje zowel met kip als met zal, maar toch is die met kip het meest voorkomend. Jammer, want goed bereid is die met vis minstens even lekker. Met dit recept geef jij makkelijk je eigen draai aan deze heerlijke sandwich.

1228x491-Q80_a2724194c4c146c2db1eac59abeb7eca

Pittige tonijn en guacamole bowl

Waarschijnlijk het meest gezonde, maar zeker niet minst lekkere recept uit dit rijtje. Een mix van allerlei verschillende toegevoegde groenten in combinatie met de supergezonde tonijn en guacamole zorgt gegarandeerd voor een goed verloop van de rest van je dag.

Spicy-Tuna-Guac-Bowl

Italiaanse omelet met truffelmayonaise

Ga eens op de internationale tour met deze Italiaanse variant op het traditionele eitje. Lekker, gezond en met een beetje pit ben jij 100% verzekerd van een genotsmomentje tijdens de lunch. Geef er je eigen draai aan door te variëren in type broodjes en maak het af met een paar theelepels van de razend populaire truffel mayonaise.

Image result for omelette sandwich

Sandwich geroosterde pittige garnalen

Dit broodje met een kick verzorgt een perfecte lunch voor jou en je vrienden. De dubbele dosis avocado bewijst maar weer eens dat je nooit genoeg avocado kan hebben, want naast het broodje gevuld met garnalen en avocado heb je in mum van tijd je eigen avocado chipotle dressing gemaakt om wat pit toe te voegen aan dit broodje. Heerlijk om na een lange werkweek alvast een beetje te vieren dat het bijna weekend is met dit luxe broodje.

lunch recepten sandwich

Mini calzones

Niks waar je meer je eigen draai aan kan geven dan pizza, of in dit geval calzones. De hoeveelheid voorbereiding valt reuze mee en je kan ze vullen met welk ingrediënt naar keuze. doe wat inspiratie op via dit overheerlijke recept, maar ga vooral zelf op onderzoek uit naar wat jij het lekkerste vindt.

Image result for mini calzone

Met deze lunch tips krijg je gegarandeerd weer nieuwe energie om de rest van de dag door te knallen en een goede indruk achter te laten op het werk. Constante focus is hierbij super belangrijk. Neem een voorbeeld aan wat succesvolle mannen de laatste 10 minuten van hun werk doen