Een sloep is waarschijnlijk het meest Nederlandse vaartuig dat er bestaat. Waar Meindert Wolfraad in Australië merkte dat boten voornamelijk gebruikt werden voor watersport, zeevaart of als taxidienst, daar associëren we varen in Nederland vaak met uiterste rust óf juist het ruige werk. Een gat in de markt werd gevonden in de vorm van een sloep die ook voor het ruigere werk geschikt is.

Lekker Boats Damsko MAN-MAN 5

De Lekker Boats Damsko 750

Als verwezenlijking van deze wens werd de Lekker Boats Damsko 750 in het leven geroepen. Een sloep die klaar is om meer te doen dan alleen een pleziertochtje door de Amsterdamse grachten. Speerpunten bij het creëeren van deze sloep waren gebruiksgemak en veelzijdigheid. De sloep is in staat om je rustig van A naar B te brengen, maar kan tevens fungeren als een speedboot. Iets wat Meindert mist in het vaarbeeld van Australië en iets wat ook goed scoort op andere plaatsen. Er zijn op het moment als Lekker Boats gespot in Miami en de Cote d’Azur.

Lekker Boats Damsko MAN-MAN 4

Robuust, snel en gebruiksvriendelijk

Als je op zoek bent naar een enorm opvallende, goud-geaccentueerde boot, dan zijn de sloepen van Lekker Boats niets voor jou. Alle sloepen zijn gemaakt van aluminium en kennen een robuuste constructie. Een ruime 7,5 meter aan sloep biedt plek aan ongeveer 15 tot 25 mensen en voor de vaarder met hoge nood is er een cabin met toilet aan boord. Tevens bieden de banken slaapplek en is er voor de sfeer een speaker van 2000W aan boord. Wat ons betreft genoeg ingrediënten om een lekker vaartochtje te maken of intense watersport momenten te beleven. Lekker detail van deze sloep: met de ingebouwde bieropeners en de koelbox met 250 liter inhoudt hoef je je om een drankje ook niet druk te maken.

Dit alles wordt voortgestuwd door een MerCruiser motor met maar liefst 250pk. De topsnelheid van deze sloep ligt bij 80km/u, iets waarmee je veel andere sloepen het nakijken geeft. Tevens belangrijke ingrediënten voor een middag watersport.

Lekker Boats Damsko MAN-MAN

Geboren en getogen in Nederland

Vanwege de ervaring met vaartuigen heeft Meindert bewust besloten de Lekker Boat te fabriceren in Nederland. Ons kikkerlandje is goed in staat om aluminium in allerlei vakkundige vormen te lassen. Aangezien de Lekker Boats casco worden geleverd stelt het merk de klant in staat om de sloep volledig naar wens aan te passen. Dat Meindert een mooie formule in handen heeft wordt bevestigd door het klantenbestand dat hij tot op heden heeft opgebouwd. Grote namen als Calvin Klein en Tommy Hilfiger dobberen rond in een Lekker Boat, iets wat niet iedereen kan zeggen.

Je mag jezelf de gelukkige prijzen wanneer je een bedrag ter waarde van €90.000 neertelt. Voor dit geld krijg je dan sloep met alle essentiële eigenschappen en het kloppend hart van een speedboot, niet verkeerd toch?

Lekker Boats Damsko MAN-MAN 2