Jack Daniel’s fontein met lege flessen

De 53-jarige Dave Tonks had de flessen oorspronkelijk bewaard om er kandelaars van te maken. Maar na een paar drankjes (vermoedelijk was er Jack Daniel’s bij betrokken), bedachten hij en zijn vrouw dit ingenieuze idee.

Dave geeft aan dat hij het hele project met stukjes en beetjes uit de tuin aangelegd heeft. Hij heeft een pomp van een oude fontein gebruikt. Hij was de flessen aan het opsparen om er kaarsen in te doen, maar jn partner heeft hem overgehaald om er een fontein van te maken en ze heeft het meeste van het design gemaakt. Het was een mooie dag en hij was dronken, dus gooide hij alles maar gewoon een beetje samen en zo ontstond de – toch best wel geniale – fontein.

Guy Builds Incredible Jack Daniels Fountain

This 'Jack Daniel’s Fountain' is serious lockdown goals 😍👏🏼

Geplaatst door It's Gone Viral op Donderdag 14 mei 2020

Wat meer in detail, voor iedereen die het zelf wil proberen, legde hij uit dat het een oude pomp is. Hij heeft deze met LED-verlichting aangepast en de gebruikte rookmachine is jaren geleden gekocht.

De enige echt prangende vraag is: kun je er uit drinken? Volgens Lisa is dat ‘nog’ niet mogelijk, maar ze kunnen er wel wat koffie bij doen voor het kleureffect. Dave Tonks wil het zeker een keer proberen met whiskey en cola, maar dat zal een fortuin kosten. Hij is echter overspoeld met verzoeken om replica’s, dus alles wat hij hoeft te doen is een paar van deze units te verkopen en de Jack Daniels betaalt zichzelf terug.

Cloud en sponsoring

De inwoner van Gloucester, die druk bezig was met het verzorgen van mensen in ziekenhuizen als onderdeel van zijn dagelijkse werk, werd overweldigd door de reacties op social media sinds hij de video’s plaatste. Ze zijn honderdduizenden keren bekeken en gedeeld, met een schat aan opmerkingen van mensen die zeggen dat ze er een willen.

De dochter van Dave heeft zelfs contact gezocht met Jack Daniel’s voor sponsoring – het zou het begin kunnen zijn van een zeer lucratieve nieuwe zakelijke onderneming, allemaal vanuit een dronken stukje DIY. Helemaal niet slecht.