LEFF amsterdam

Zo’n 8 jaar geleden is LEFF amsterdam opgericht. Toen maakte het merk met een serie iconische interieurstukken zijn debuut in de design industrie. Door de jaren heen verschoof de focus echter naar horloges, en met succes. Aan ieder accessoire is dan ook de design achtergrond van het merk te zien. Het aanbod bestaat aan stijlvolle ‘unconventional watches’. Horloges gemaakt met de bedoeling om tradities te respecteren en tegelijkertijd de conventie uit te dagen. Allen enerzijds zeer minimalistisch, maar anderzijds door het kleur- en materiaalgebruik echte eyecatchers van iedere outfit.

Limited ADE Edition

Wil jij jezelf echt klaarstomen voor Amsterdam Dance Event? Dan hebben wij het perfecte horloge voor je. LEFF amsterdam heeft zijn iconische model, de Tube Watch T40, een Amsterdam Dance Event-jasje gegeven. Het resultaat: een onuitwisbaar horloge met een perfecte balans tussen robuustheid en minimalistisme. Een item waarmee jij tijdens Amsterdam Dance Event jouw auhtentieke persoonlijkheid kan uiten en jezelf met anderen kan verenigen door de passie voor muziek.

Leff Amsterdam ADE horloge 1

Het eerste wat opvalt aan dit unieke horloge zijn natuurlijk de kleuren, welke overeenstemmen met de kleuren van het iconische eclectische muziekfestival. De robuuste zwarte kast (met een formaat van Ø40mm) en opvallende gele wijzers zorgen voor een gebalanceerd en krachtig horloge. Op de wijzerplaat staan de ontwerper, Piet Hein Eek, en het logo van het merk subtiel gegraveerd.

LEFF ADE horloge

De zwarte nato strap maakt het geheel net wat sportiever, iets wat niet overbodig is wanneer jij en 400.000 andere liefhebbers van 16 tot en met 21 oktober jullie voetjes van de vloer dansen tijdens Amsterdam Dance Event. Al met al: een echte toevoeging aan jouw verschijning.

shoplink LEFF amsterdam

Tube Watch T40 / Limited ADE Edition

LEFF amsterdam €199 Shop nu

Dit horloge draagt niet voor niets het kenmerk ‘limited’. Er zijn in totaal slechts 250 exemplaren van het horloge beschikbaar voor het publiek. Hij is verkrijgbaar op de website van LEFF amsterdam en bij geselecteerde Amsterdam Dance Event pick up points.