Door dit masker van de Action trek jij de aandacht

De Action verkoopt momenteel een erg uniek LED-masker. Dit masker biedt namelijk 25 dynamische afbeeldingen of 25 stilstaande beelden, die allemaal worden weergeven door middel van de in het masker gebouwde multicolor ledlampjes. Dit futuristische ledmasker heeft 234 lampjes in RGB-kleuren en dankzij de krachtige accu kan je wel 8 tot 10 uur ononderbroken van het masker gebruik maken.

ledmasker action te koop

Het masker is eenvoudig met een knop te bedienen. Zo kan je de gadget met één druk om de knop in- en uitschakelen. Door de knop ingedrukt te houden kun je door de verschillende afbeeldingen bladeren en zo precies een visual kiezen dat goed past bij je stemming, omgeving en – natuurlijk- het thema van het feest.

Aangezien het masker een sensor aan de voorzijde heeft zitten, kan je hierdoor gemakkelijk met een handbeweging het masker in en uitschakelen. Ook kun je door middel van een handbeweging door de verschillende afbeeldingen navigeren. Hij is dus zeer makkelijk in gebruik. Dankzij de verstelbare hoofdband is het masker ook nog eens makkelijk aanpasbaar aan elk gezicht. Een ding is in ieder geval zeker, met dit unieke LED-masker met 234 gekleurde lampjes zal je zeker het middelpunt van de aandacht zijn op elk feest!

Bekijk de website van de Action voor de prijs en om het masker online te bestellen.