Heuse influencer op Instagram

We zeiden het net al, maar Biba Steijn is lekker actief op Instagram. Zo heeft ze op dit moment alweer 33.5K-volgers weten te verzamelen. Al moet ze waarschijnlijk soms nog wel een beetje beseffen hoeveel aandacht ze krijgt en wat ze misschien beter niet had kunnen delen. Op haar Instagram verhaal deelde Biba namelijk een foto vanuit het vliegtuig, met Ibiza als eindbestemming. Fans van Ajax werden toen al boos, omdat het niet echt goed ging onder vader Maurice? En zou hij er opnieuw voor kiezen om op het strand te liggen, in plaats van extra tijd te investeren in het uit de crisis helpen van de club?

 

Modellenleven komt eraan voor Biba Steijn

Maar goed, genoeg over het voetbalgedeelte. Biba is namelijk veel meer dan ‘de dochter van’. Naast haar studie aan de hotelschool is Biba ook bezig om stappen te maken in de modewereld als castingmodel. Ze heeft inmiddels al wat dealtjes binnen weten te harken en voor de laatste had ze, voor deze tijd van het jaar, niet bijster veel kleren aan. Sterker nog, ze maakt reclame voor een merk genaamd Lounge Underwear en de lingerie moet natuurlijk goed in beeld gebracht worden.

Het levert haar in ieder geval veel positieve reacties op waarin de hartjes (ogen) je om de oren vliegen. Het zal ons niet verbazen als er in het vervolg meer van dit soort samenwerkingen aan zitten te komen, zeker niet met de feestmaand in aantocht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B I B A (@bibasteijn_)