Wie schuilt er achter deze mooie lach?

We praten over de leuke Lauren van Sambeek. Deze prachtige dame plaatst sinds 2017 op haar Instagram ‘blog’ en heeft daarmee al een redelijke groep met volgers weten te bemachtigen, ruim 32.200 volgers. Op haar account @laurenvansam plaatst zij vele verschillende soorten content. Denk hierbij aan foto’s van de kleurrijkste outfits en tropische vakantiebestemmingen. Verder gaan haar affordable fashion tips het hardste op haar account. Deze worden tienduizenden keren bekeken. Kortom, deze fashionista weet waar ze mee bezig is.


Verder heeft de creatieve bezige bij ook een TikTok account met bijna 20.000 volgers. Hier plaatst zij video’s in diverse thema’s, zoals tutorials, thrifting video’s en shopblogs. Sommige TikTok-video’s van Lauren hebben zelfs vierhonderdduizend views. Het is in ieder geval duidelijk dat Lauren van Sambeek weet hoe ze de juiste doelgroep moet bereiken. Wij kijken in ieder geval graag naar de stijlvolle Lauren.

Lauren van Sambeek in de FMH500

Stilzitten kan Lauren in ieder geval niet. Druk aan het werk en daarnaast ook nog haar sociale media kanalen onderhouden. Wij zijn fan van Lauren en blijkbaar zijn we niet de enige. Lauren van Sambeek staat al meerdere jaren op rij in de FHM500 lijst met de mooiste vrouwen van Nederland en daar schuift ze steeds meer naar de top.

Ze begon in 2020 op de lijst op plek 260. Vervolgens steeg ze in 2021 naar plek 116 en dit jaar staat ze op plek 85! Wie weet mag zij over een paar jaar net als Kim Feenstra shinen in een fotoshoot voor het blad. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van Lauren met haar mooie lach.

Bekijk hieronder een paar van onze favoriete foto’s van Lauren: