De volleybal carrière van Laura Dijkema

De 33-jarige Laura Dijkema heeft een succesvolle volleybal carrière op haar naam staan. De knappe volleybalster komt sinds 2010 uit voor het Nederlands vrouwenteam. Met dit team heeft zij grote successen heeft bereikt, waaronder het veroveren van een historische vierde plaats tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en het winnen van meerdere zilveren medailles tijdens EK’s. Verder heeft Laura door de jaren heen bij verschillende clubs in Duitsland, Turkije, Italië en Rusland gespeeld en sinds begin dit jaar heeft de prachtige spelverdeelster een contract getekend bij de Italiaanse club HR Macerata.

Bij haar carrière komen natuurlijk ook heel wat bijzondere verhalen kijken en deze houdt Laura niet voor zichzelf. Zo heeft zij samen met de Nederlandse volleybalsters Maret Grothues, Robin de Kruijf en Myrthe Schoot een podcast waarin zij over de topsport praten en verschillende ervaringen uit hun dagelijks leven delen. Ook schromen ze niet om de kleedkamer juice en unieke verhalen geheim te houden.

De Nederlandse spotvrouw heeft op Instagram ruim 92.000 volgers

Hoewel Laura dus een uitblinkend sporttalent heeft, is dit niet het enige waarmee zij alle ogen naar zich toe laat trekken. De blondine lijkt namelijk te beschikken over het totaalpakket en is voorzien van nog veel meer kwaliteiten. Zo is de ze erg actief op Instagram en deelt zij regelmatig sporthoogtepunten met haar volgers.

Op veel foto’s ziet ze er volledig geconcentreerd uit en haar fantastische afgetrainde lichaam en stralende glimlach doen de rest. De Instagram-foto’s van Laura Dijkema leveren dus een fantastisch resultaat op en laten ons hart sneller kloppen. Maar wij zij niet de enige die genieten van deze content, want met maar liefst 92.000 volgers is Laura razend populair.

We kunnen dus wel stellen dat deze Instagram-foto’s bewijzen waarom Laura Dijkema de leukste volleybalster van Nederland is. Zie hieronder een selectie van haar mooiste plaatjes en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Dijkema (@lauradijkema)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Dijkema (@lauradijkema)