De Duitse Netflix-serie wordt goed beoordeeld

Je bent vast en zeker wel benieuwd waar de serie Lauchhammer – Tod in der Lausitz over gaat. De serie vertelt het verhaal van rechercheur Maik Briegand. Hij moet terug naar zijn geboorteplaats, aangezien er een lichaam is aangetroffen in het dorp.

Om dit op te lossen krijgt Maik hulp van een onbekende collega genaamd Annalena Gottknecht. Het graven naar antwoorden gaat een stuk stroever dan de rechercheur verwacht had. De dorpelingen kunnen namelijk maar niet geloven dat er zoiets gruwelijks zo dichtbij kan komen en hierdoor wil niemand echt praten. De spanning in het dorp was al hoog, aangezien er veel handel in verboden middelen plaatsvindt en klimaatactivisten zich inzetten voor het sluiten van de kolenmijnen die voor de hele oorsprong van het dorp hebben gezorgd.

Lauchhammer - Tod in der Lausitz op Netflix

Naast deze vreselijke situatie moet Maik ook nog een proberen te dealen met zijn traumatische verleden dat steeds opborrelt nu hij terug is in zijn geboortedorp.

Lauchhammer – Tod in der Lausitz op Netflix

Deze Duitse detective staat al sinds 22 maart op Netflix. De serie bestaat uit zes afleveringen die allen zo’n 45 minuten duren. Er is tot nu toe dus nog maar één seizoen. Of er een tweede seizoen komt is nog  niet duidelijk. Aangezien de serie zo goed wordt ontvangen door de kijkers, is de kans aannemelijk dat er nog een vervolg aan zit te komen. Er is dus alleen nog geen groen licht over gegeven.

Ben je nu heel erg benieuwd naar deze Duitse detective Netflix-serie Lauchhammer – Tod in der Lausitz? Dan wil je vast wel eerst even de trailer bekijken. Deze trailer bevindt zich hieronder:

 

wil je graag meer tips over leuke detectives die op Netflix staan? Kijk dan eens naar de must-see Netflix-serie The Brigde.