Villa in Las Vegas is van James Bond-klasse

Voor die prijs van 18.5 miljoen zijn de verwachtingen uiteraard niet gering. Dus wat krijgt de toekomstige eigenaar ervoor terug? Zo’n 950 vierkante meter aan woonoppervlakte en prachtig uitzicht op de wereldberoemde Las Vegas Strip. Ook gaat het om een architectonisch hoogstandje, want een design zoals dit huis heeft, zie je niet snel terug.

Aan luxe is er in de woning ook geen gebrek. Er is gebruik gemaakt van elektrische schuifdeuren, verwarmde vloeren, diverse zwembaden en hoge plafonds. De keuken is bedekt met marmer en heeft een panoramisch uitzicht over de stad. Wat betreft het uitzicht geldt hetzelfde voor de slaapkamer. Vanuit bed zijn de High Roller en Hotel Bellagio in de verte zichtbaar. Ook is er rekening gehouden met de nodige sportfaciliteiten. De villa bevat een enorme ‘home gym’ met alle benodigde sportapparaten en –artikelen.

Aan de buitenkant van de achterzijde van de woning is er uiteraard gekozen voor een schitterende jacuzzi. Deze is geplaatst naast het buitenzwembad, dat overigens gedeeltelijk door de woning zelf wordt afgedekt. Het gaat om een enorm zwembad en aan ruimte is dus geen gebrek. Hier past half Las Vegas in! Dat zijn nog niet eens alle zwembaden. Onder de trap in de woonkamer zit nog een enorm zwembad verstopt. Dat heeft toch niet iedereen onder z’n trap zitten…

villa 18 miljoen las vegas

Ook de badkamers zijn voorzien van alle nodige luxe. Wederom is er rijkelijk gebruik gemaakt van marmer en gigantische schuifdeuren. Alle badkamers bezitten een ruime inloopdouche, maar die van de grootste badkamer is wel heel royaal opgezet. Die douche zou bij wijze van spreken nog als fietsenstalling gebruikt kunnen worden!

Dit alles is helaas dus niet voor iedereen weggelegd. Deze gigantische villa in Las Vegas is enkel financieel haalbaar voor de allerrijksten van deze wereld. Daar zijn dus heel wat uurtjes hard werken voor vereist, maar zolang het nog niet verkocht is blijft alles nog mogelijk. Dit Blue Heron Home met 007-vibes, zoals de verkoper zegt, wacht voorlopig nog op z’n nieuwe eigenaar. Bekijk hieronder een aantal foto’s of bekijk de website van de makelaar:

woonkamer met zwembad binnen

keuken villa las vegas

uitzicht las vegas strip