De trend voor mannen varieert veel en is in de zomer erg bepalend. Met dit artikel creëer jij gegarandeerd een stijlvolle outfit voor deze zomer.

Een lange linnen broek

Een lange broek klinkt misschien wel erg warm. Toch is dit de perfecte oplossing voor mannen die om verschillende redenen liever geen korte broek dragen. De oplossing hiervoor is heel simpel: een linnen broek. Deze stof is erg licht en luchtig waardoor het goed te doen is op hete dagen. Je zal hierin niet snel zweten, wat voor veel mannen toch wel een issue is.

Trend voor mannen

We hebben het al benoemd. De linnen broek gaat er echt voor zorgen dat jij mee gaat met de trend voor mannen in de zomer van 2019. De stof linnen is een soort textiel dat uit vlas wordt gemaakt. Uiteindelijk wordt dit als linnen beschouwd. Het is een gemakkelijke stof die er stijlvol uit ziet, maar ook nog eens comfortabel is om te dragen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kleding van linnen ideaal is om te dragen in hete zomerdagen.

trend voor mannen

Linnen broek stylen

De combinatie van een lange broek en de manier van dragen is natuurlijk bepalend voor de outfit. Als je toch een beetje nieuwsgierig bent naar de linnen broeken dan hebben wij hier nog wat tips hoe jij dit het beste kan stylen:

  • Draag de broek met een luchtig en basic shirt. Dit kan je in of over de broek dragen.
  • Neem een kijkje bij de heren schoenentrends van 2019 en ga voor een rustige, minimalistische sneaker.
  • Accessoires kunnen nooit kwaad. Een stijlvol horloge, armbandjes of een zonnebril.

Ben je al klaar om de zomeroutfit te rocken? Check dan hier onze selectie van de mooiste lange linnen broeken: