Het vermogen van Lando Norris

Met een geschat jaarsalaris van zo’n 25 miljoen euro heeft Norris niets te klagen. Ondanks zijn relatief beperkte ervaring in de Formule 1, hij is pas sinds 2019 actief, behoort hij nu al tot de grootverdieners. Terwijl collega-coureurs als Latifi het met ‘slechts’ 1 miljoen dollar moeten doen, ziet de McLarencoureur zijn vermogen jaarlijks stijgen met 25 miljoen dollar. Met zo’n inkomen kan je jezelf nog eens flink gaan verwennen.

Dat Lando Norris een blijvertje is, mag duidelijk zijn. Terwijl Daniel Ricciardo binnen werd gehaald om aansprekende resultaten te behalen is het juist Norris die er met de punten vandoor gaat. Bij die status hoort uiteraard ook het een en ander. De laatste aanwinst van de Engelsman is dan ook geen nieuwe supercar, maar een van de mooiste klokjes van Audemars Piguet.

 

Luxe horloge van F1-coureur, Lando Norris

De Royal Oak Chronograph 26715ST ’50th Anniversary’ edition is niet zomaar een serieus klokje. Het is uitgebracht ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Royal Oak serie. De nieuwste serie van de Zwitserse fabrikant, voluit ‘Haute Horlogerie Audemars Piguet’, bestaat uit een reeks nieuwe modellen uitgevoerd in 37, 38 en 41 mm zelfopwindende horloges. Hoewel ze de esthetische vormgeving van de originele Royal Oak, ooit ontworpen door Gérald Genta, hebben behouden, zijn er toch duidelijke verschillen.

De originele 39 mm Royal Oak Ref. 5402 was een baanbrekend uurwerk en werd al snel het eerste luxe sporthorloge van staal. In navolging van het allereerste model, werden ook de vier latere modellen uitgevoerd in staal. De uitvoering met ref. 26240ST.OO.1320ST.01 heeft een ‘Bleu Nuit’  wijzerplaat met een ‘Grande Tapisserie’ patroon, en ook de nummering kreeg deze behandeling. De wijzerplaat is versierd met witgouden aangebrachte uurmarkeringen en Royal Oak-wijzers met een lichtgevende coating. Deze variatie is een eerbetoon aan het origineel en toont het iconische blauw, genaamd ‘Bleu Nuit, Nuage 50’. Mocht je zelf ook met zo’n klokje rond willen lopen, reken dan op een vanaf prijs van zo’n 32.000 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

De 41 mm stalen kast van de Royal Oak Selfwinding Chronograph Ref. 26240ST.OO.1320ST.01 biedt een waterdichtheid van ongeveer 50 meter en is gecombineerd met een roestvrijstalen armband en AP-vouwsluiting. Wat een plaatje!