Wanneer je een oude Land Rover Defender tegenkomt, dan wil je deze zo stijlvol mogelijk opknappen. Vaak wordt er gekozen om er een agressieve brute machine van te maken. Echter, is dat niet de enige manier om een Defender op te knappen.

land-rover-defender-heritage- MAN MAN 1

Land Rover Defender

Deze Land Rover Defender D90 Heritage is onderhanden genomen door Cool & Vintage. Het resultaat? Een schitterende auto die pure klasse uitstraalt. De marine blauwe lak in combinatie met het beige canvas is wat deze Defender een cleane look geeft. Niks te uitbundig, maar pure klasse. Deze gedachte is ook bij het interieur toegepast. De beige stoffering en het bruine leer maakt van deze auto een pracht exemplaar.

land-rover-defender-heritage- MAN MAN 8

De Defender wordt door Cool & Vintage ‘The Perfect Beach Runner’ genoemd. Het is dan ook de ideale bak om de zonsondergang tegemoet te rijden.

land-rover-defender-heritage- MAN MAN 4 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 6 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 3 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 5 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 7 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 2 land-rover-defender-heritage- MAN MAN 9