Kanye West als president?

De naam Kanye West is voor vrijwel niemand onbekend. Hoewel hij bekend staat als producer, rapper, songwriter ondernemer én mode-ontwerper, komt hij steeds vaker in het nieuws om een heel andere reden.

West doet namelijk een gooi naar presidentschap. Ja, je leest het goed. De rapper stelt zich verkiesbaar in de presidentsverkiezingen van 2020. Helaas voor Kanye zal hij ontbreken op stembiljetten in meerdere staten. Hij zou namelijk niet aan de volwaarden voldoen om deel te nemen aan de verkiezingen.

Maar goed, als je kijkt naar de bolide die hij rijdt dan kan je wel stellen dat hij geen smaak heeft. De verkiezing van ‘de lelijkste Lamborghini Urus ter wereld’ wint hij in ieder geval wel. Check it out.

Dit kan zomaar de lelijkste Lamborghini Urus ter wereld zijn

Dat Kanye West loaded is, dat is geen geheim. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 1.3 miljard dollar. Wat moet je in godsnaam met dat geld doen? Je spendeert het natuurlijk aan luxeproducten. Veel vermogende artiesten geven hun geld uit aan dikke bakken. Zo rijdt Justin Bieber in een leipe Pimp My Ride wagen. Weet je wel, die custom bolide’ van dat MTV-programma van vroeger?

Ook Kanye West rijdt net als Justin Bieber in een gepimpte Lamborghini Urus. Hoe Biebers leipe bak ons op het puntje van onze stoelen laat zitten, slaat West de plank volledig mis. De Lambo van Kanye is namelijk foeilelijk.

Laten we beginnen met de kleur van Kanye’s Lamborghini Urus. Het is moeilijk te zeggen wat het precies moet voorstellen, maar het lijkt een beetje mat beige. Toch? We zullen het toch echt zelf aan Kanye moeten vragen om erachter te komen wat zijn bedoeling hierachter is. Maar als je de kleur al apart vond, dan is de keuze van de velgen van de rapper al helemaal opmerkelijk. Kanye heeft de velgen zelf ontworpen. Als je het aan ons vraagt, dan had ie dat beter niet kunnen doen.

Hoe je het ook wendt of keert, op het gebied van prestaties blijft het een dikke bak. Als Kanye het gaspedaal flink intrapt tikt hij binnen 3.6 seconden de 100 kilometer per uur aan. Onder de kap schuilt nog altijd 650 pk. Kan-yay.