La Casa de Papel seizoen 3

Geduld is misschien een schone zaak, maar deze week wordt lang wachten eindelijk beloond. De release van La Casa de Papel seizoen 3 is namelijk aanstaande. En dat is heel goed nieuws. La Casa is een van de populairste en meest bekeken niet-Engelstalige series van en op Netflix. We zijn dan ook erg benieuwd hoe het Tokyo, de Professor en het gehele team af zal gaan in het nieuwe seizoen. Dat Netflix vaart maakt met de misdaadserie, waarvan seizoen één in april 2018 op de Nederlandse Netflix verscheen, is dan ook niet heel gek. De serie scoort een 8,6 op IMDb en van het publiek krijgt La Casa op Rotten Tomatoes een score van 87%.

La Casa de Papel

Op een onbewoond eiland

In een trailer voor La Casa de Papel seizoen 3 konden we al zien wat de bendeleden met hun deel van de buit van plan waren te gaan doen. Zo zag Denver (Jaime Lorente) een gloednieuwe Maserati wel zitten, terwijl Nairobi (Alba Flores) eerder aan een privé-jet zat te denken. Tokyo (Úrsula Corberó) en Rio (Miguel Herrán) gaan voor een eigen eiland, waar ze op een paradijselijke strand genieten van hun vergaarde rijkdom. Tot de autoriteiten ze op het spoor zijn en Rio oppakken. Tokyo schakelt vervolgens de hulp van El Profesor (Álvaro Morte) in. Samen brengen zij het team weer bij elkaar, om Rio weer vrij te krijgen.

La Casa de Papel

De geldfabriek overvallen

Het begon allemaal met wat zo’n geniaal, waterdicht en eenvoudig plan leek te zijn aan het begin van seizoen één. Onder leiding van de Professor dringen Tokyo en het team de nationale geldfabriek in Madrid binnen. Hier drukt men razendsnel 2,4 biljoen af. Vervolgens vertrekt men met de buit zonder dat iemand gemerkt heeft dat de overvallers er waren. Uiteraard liep het allemaal niet helemaal vlekkeloos. In seizoen twee was te zien hoe de groep overvallers uit handen van de politie probeerde te blijven. Kan La Casa de Papel seizoen 3 het hoge niveau van de eerste twee seizoenen vasthouden? Je kan het zelf vanaf vrijdag 19 juli op Netflix gaan ervaren.

Bekijk ook de lijst van 10 comedyseries die jou door je brakke zondag heen slepen.