Wie is KSI?

KSI is een YouTuber die beroemd werd vanwege zijn FIFA-filmpjes. Met zijn overdreven reacties wist hij de aandacht te trekken rond 2012. Al snel begon hij ook muziek te maken en later voegde de Britse ondernemer daar boksen aan toe. Deze wedstrijden leveren hem iedere keer miljoenen op. Inmiddels heeft hij 24 miljoen abonnees op YouTube. Niet gek dus dat hij een gigantisch vermogen heeft opgebouwd.

 

De YouTuber is afgetraind

Omdat hij op hoog niveau bokst, is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Hierdoor ziet hij doorgaans strak uit, maar rond de jaarwisseling was dit absoluut niet zo. Op de beelden is te zien hoe hij op 1 januari volledig uit vorm was. Hij had een dikke buik en er waren geen strakke spieren te zien. Vervolgens switcht het beeld naar 1 augustus en dan blijkt KSI volledig afgetraind te zijn. Een waanzinnige transformatie! Bekijk het hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KSI (@ksi)

In de caption bij de Instagrampost maakte KSI overigens nog een grapje. Hij probeerde deze beelden namelijk op TIkTok te zetten, maar dat mocht niet omdat zijn manboobs niet door de filter kwamen. Op Instagram was dat allemaal geen probleem.

Niet voor niets: KSI wint twee gevechten op één avond

Dat hij zoveel moeite heeft gestopt in het werken in zijn lichaam heeft KSI veel opgeleverd. Zo won hij afgelopen zaterdagavond maar liefst twee gevechten op één avond; bovendien deed hij dat via knock-outs. Tijdens een YouTube-boksevenement versloeg hij eerst Swarmz (hij maakte zijn debuut als professioneel bokser) en daarna was hij te sterk voor Luis Alcaraz Pineda. De gevechten vonden plaats in de O2 Arena in Londen. Bekijk hieronder de beelden van die avond: