Hoe werkt zo’n Philips sneakerreiniger eigenlijk?

Met de Philips sneakerreiniger reinig je eenvoudig jouw sneakers en zien ze er weer helemaal schoon uit. De handige gadget wordt geleverd met drie verschillende borstels. Als jij schoenen hebt van kwetsbaar materiaal, bijvoorbeeld PVC of leer, kun je het best de zachte spons gebruiken. Heb je schoenen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld mesh of canvas? Dan kun je het best de zachte borstel gebruiken en de harde borstel kun je gemakkelijk gebruiken voor je rubberen zool.

De sneakerreiniger is eenvoudig te gebruiken, waardoor er bijna geen uitleg nodig is. Je hoeft alleen de borstel nat te maken met water en zeep en je kunt dan per direct beginnen met het schoonmaken van de schoenen. Je hoeft simpelweg alleen het knopje aan te zetten en het apparaat rustig over je sneaker heen te vegen. Jouw vieze schoen is dan binnen no-time schoon doordat de gadget namelijk 500 keer per minuut roteert. Zie hieronder een satisfying video van de reiniger van Philips:

 

Het handige apparaat werkt op batterijen zodat je hem gewoon overal mee naartoe kan nemen. Je kunt de Philips sneakerreiniger nu kopen bij de Kruidvat voor maar €15! De originele prijs is €30, dus ben er snel bij.