Tristar 2000 W ventilator heater

Voor goedkope gadgets ben je ook bij Kruidvat aan het goede adres. De drogisterij heeft elke week wel een interessant tech-product in de aanbieding en die van deze week komt, met de huidige temperaturen, wel heel goed uit.

Daarnaast helpt deze kachel je in de winter helpt energie te besparen. En dat wil je, al is vanaf deze week energie besparen vrij lastig, want het is nu echt koud aan het worden. Om de hoge gasprijzen iets te drukken, is het voordeliger om deze kachel te gebruiken om je kamer te verwarmen. Dat doet het apparaat door middel van een ventilator die de warme lucht door je kamer blaast.

Kachel in de aanbieding bij de Kruidvat

Deze kachel van de Kruidvat heeft drie verschillende warmtestanden. Je kiest uit 750, 1250 of 2000 Watt. Dat kan heel makkelijk met behulp van de instelbare thermostaat. En om het helemaal makkelijk te maken, zit er ook nog eens een afstandsbediening bij, waardoor je er niet eens meer naartoe hoeft te lopen. Er is ook gedacht aan iedereen waarbij praktisch je telefoon aan je handen geplakt zit. Zo is er ook nog een app. Het lcd-scherm op de kachel zelf laat bovendien alle informatie zien die je wilt ontvangen van een kachel, zoals de temperatuur en de stand.

Tegenwoordig zijn apparaten natuurlijk veel beter beschermd tegen onder andere het in de brand vliegen. Zo zijn er in dit apparaat verschillende veiligheidsfuncties ingebouwd. Er zit bijvoorbeeld een oververhittingsbeveiliging op en het heeft ook een antivries-modus.

kruidvat kachel

Positieve recensies

De reviews op de site van Kruidvat zijn tot nu toe positief. Hoewel er nog niet zo heel veel binnen zijn gekomen, scoort de aanbieding van de Kruidvat uitstekend met 4,9 van de 5 sterren. De kachel is nu tijdelijk een stuk goedkoper bij de Kruidvat. Je betaalt in plaats van 79,99 euro, nu tijdelijk slechts 59,99 euro. Bovendien kost het meer dan 50 euro, dus wordt het ook nog eens gratis bezorgd. Hoef je ook het huis niet uit met dit koude weer.