De moeder van 22 kinderen

Kristina Ozturk is op dit moment 26 jaar en kom tuit Moskou. Ze werd op zeventienjarige leeftijd alleenstaande moeder van haar dochter Via. Vanaf dat moment was moeder Kristina niet meer te stoppen. Ze kreeg er afgelopen jaar tien kinderen in slechts tien maanden bij, via verschillende draagmoeders. Zij ontmoette haar million dollar man tijdens een vakantie in Georgië. Volgende de twee was het liefde op het eerste gezicht. Samen kregen zij hun eerste biologische kind in maart 2020.

Ook goed om even te weten: Galip, haar man, is 56 jaar en een miljonair en een hoteleigenaar. Dat is lekker makkelijk meegenomen in ieder geval. Daarna volgde er nog negen kleintjes. De twee willen nu ‘zoveel snel mogelijk zo veel kinderen’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Partner van Kristina Ozturk in de cel

Helaas staat Kristina er wel alleen voor op dit moment. Haar Turkse echtgenoot zit namelijk in de cel. Op Instagram klaagt de moeder veel over de eenzaamheid die ze voelt hu naar man in de cel zit, op verdenking van fraude en witwaspraktijken. Galip is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding. In 2012 werd hij veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker in zijn bedrijf. De veroordeling bleef ook in hoger beroep staan, waardoor hij in 2018 vluchtte naar Georgië.

Hier viel de politie eind mei zijn hotel in en arresteerde hem. Een momentje voor haarzelf heeft Kristina nu dus niet. Met behulp van de nanny moeten ze aardig aan de bak. Ze willen niet dat Ayrin, Ahmet, Hasan, Anna, Olivia, Sarah, Kristina, Alice, Hussein, Mustafa, Ali, Maryam, Alparslan, Harper, Ismail, Mehmet, Isabella, Judy, Teresa, Lokman, Alena of Viktoria zich gaan vervelen natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristina Ozturk (@batumi_mama)