Alle kosten Coachella 2019

Een weekend op een festival staan is vaak erg leuk. Helemaal als het zonnetje schijnt en de lucht blauw is. Met wat zomerse temperaturen in zicht geeft het een beter gevoel om je er op te verheugen. Als je zekerheid wilt dat het het zonnetje schijnt, zoek dan het Coachella 2019 festival op. Echter zit hier wel een pittig prijskaartje aan. Dit zijn de kosten voor een weekendje:

Coachella 2019 MAN MAN
Foto Instagram: coachella

Tickets: Een weekender op Coachella kost je zo’n 430 dollar. Dat is omgerekend ongeveer 380 euro. Voor die prijs kan je bijna het hele festivalseizoen in Nederland meepakken. Maar ja, het is geen Coachella. Mocht je liever een VIP-pas willen, dan gaat dit je bijna 900 euro kosten. En dit is alleen nog maar de toegang tot het terrein.

Vlucht: Het festival wordt gehouden in Indio, Californië. Helaas gaat ons Openbaar Vervoer niet tot zover, dus zou je echt een vliegticket moeten aanschaffen. Een retour vliegticket naar de dichtstbijzijnde luchthaven wordt vanaf 800 euro aangeboden, als je geluk hebt.

Coachella 2019 MAN MAN
Foto Instagram: coachella

Verblijf en eten en drinken op Coachella 2019

Verblijf: Indien jij een weekender hebt gekocht, en niet in een dag op en neer wilt vliegen, moet je ook je verblijf regelen. Coachella biedt verschillende opties aan. Je kan verblijven op de ‘parking’, dit gaat je zo’n 150 tot 300 euro kosten. Wil je liever wat luxer slapen? Coachella 2019 biedt namelijk ook bemeubelde tenten aan die deel uitmaken van hun ‘Safari’-package. Dit gaat je zo’n 8.500 kosten.

Eten & drinken: Je kan natuurlijk niet een weekend feesten zonder iets te eten of te drinken. Je kan het zelf zo bont maken als je wilt natuurlijk, maar voor een gemiddelde drinker ben je dat weekend ook zo’n 200 euro kwijt aan brandstof, oftewel, alcoholische versnaperingen. Al met al is het een grote uitgave waar je op mag rekenen. De reacties zijn nog altijd heel positief en het festival blijft enorm populair. Het prijskaartje zal het dan wel waard zijn!

Mocht je niet gaan voor het festival zelf, maar meer voor de vrouwen, wij geven je groot gelijk! Op een of andere manier komen hier de mooiste dames op bezoek. Dit waren de mooiste vrouwen op Coachella 2018.