De zoektocht

Wie tegenwoordig in de grote stad wilt wonen, kent de struggle wel: de ‘oneindige’ zoektocht naar de geschikte woning. De hoge prijzen blijven alsmaar stijgen en uiteindelijk ben je in een wanhopige poging op aan het bieden tegen een aantal rijke Chinezen en Russen. Het kost veel tijd en moeite om de perfecte woning te vinden, je wilt althans meteen dat een woning aan al jouw wensen kan voldoen. Echter, als jij er de benodigde moeite in stopt, dan zal het lonen. Zodra jij dan eindelijk een woning vindt die voor jou perfect is, komt het grootste probleem van allemaal: de financiering.

Een leek zijn wat betreft hypotheken

Er wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van een hypotheek bij het kopen van een huis. Maar iedereen voelt zich wel eens een leek op het gebied van hypotheken. Er zijn veel regeltjes, onbegrijpelijke termen en wetten die komen kijken bij het kopen van een huis. Waar moet je beginnen? Er zijn veel vragen die jij jezelf stelt, zoals: Wat kost het regelen van een hypotheek? Wie heeft de laagste hypotheekrente? Of kan je als zzp’er ook een hypotheek krijgen? Vragen waar jij als hypotheekleek zelf het antwoord niet zomaar op weet.

 

Echter, al die onduidelijkheden zijn verleden tijd. Je kan als hypotheekleek – dus als starter of doorstromer –  met al je vragen terecht bij MUNT Hypotheken. MUNT Hypotheken is de snelst groeiende, onafhankelijke hypotheekaanbieder van Nederland en verstrekt hypotheken met het geld van oerdegelijke Nederlandse pensioenfondsen. Een aanbieder zonder kleine lettertjes, waarbij je automatisch minder rente betaalt na aflossing, zonder kosten aflost met je eigen geld, profiteert van dalende rente en geen opslag betaalt voor je aflossingvrije lening.

De ultieme relatietest

Als je aan dit hoofdstuk begint met een partner aan je zijde, dan is dit niet alleen een nieuwe fase in jouw leven maar ook in die van haar. Voor het eerst samenwonen is uitdagend, hoe goed jullie relatie ook is. Jullie zullen elkaar nu veel vaker zien dan voorheen en hoogstwaarschijnlijk vaker een discussie hebben, maar dat hoort er alemaal bij. Een kleine ruzie af en toe is alleen maar goed voor je relatie. Samenwonen wordt dan ook door velen gezien als de ultieme relatietest. Hoe is het nou echt om elkaar dag in dag uit te zien? Daar kan je maar op één manier achterkomen heren. Give it a try.

Problemen huis kopen MAN MAN

Het inrichten

En dan de volgende flinke klus: het inrichten van je nieuwe woning. Hoe krijg je in godsnaam al je nieuwe meubulair in de woning? We zijn allemaal wel bekend met de kastjes die je zelf in elkaar moet zetten. Je denkt wel even slim (en handig) te zijn en geld te besparen, maar eenmaal aan het klussen baal je enorm van je keuze. Je krijgt de lades niet recht in de kast of je komt er tijdens het klussen achter dat er een essentiële schroef ontbreekt. Stress, stress en nog een stress. Maar als alle klusjes eenmaal zijn afgevinkt, wordt het tijd om te genieten van jouw eigen stekkie.

Een housewarming die niemand afzegt

Eindelijk is het zo ver: je hebt je eigen huisje, helemaal ingericht en al. Dit mag moet gevierd worden. En dit wil je goed doen. Je wilt althans geen onverzorgde houseparty waarbij je vrienden voor zichzelf moeten zorgen,

Hypotheekleek housewarming MAN MAN

Echter heb je na al die pijn en moeite van de afgelopen periode wellicht helemaal geen zin om een housewarming te regelen. Ook hierin wilt MUNT Hypotheken een duwtje in de rug geven. Jij kan namelijk kans maken op een housewarming die daadwerkelijk niemand afzegt. Want zeg nou eerlijk, jij wilt deze mijlpaal natuurlijk vieren met al je vrienden en vriendinnen toch? Check de website van hypotheekleek.nu en maak kans op de ultieme housewarming.