Werken voor de Nederlandse koninklijke familie

Werken voor een normale werkgever kan al spannend zijn, maar dat is natuurlijk niks vergeleken met deze baan. De koninklijke familie zoekt net als een groot deel van Nederland personeel. Deze keer verscheen er een advertentie, waarin zij dus op zoek zijn naar een lakei. Wel moet je natuurlijk aan een aantal eisen voldoen voor je in aanmerking komt voor deze functie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

De openstaande vacature

Als je er over na zit te denken om op deze vacature te reageren, moet dienstverlening en gastvrijheid wel je passie zijn. In de vacature staat onder andere: ‘De Lakei verricht verzorgende en bedienende taken ten behoeve van bewoners, gebruikers en gasten/bezoekers van de diverse locaties en is op diverse locaties inzetbaar tijdens evenementen. Assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van ontvangsten, recepties, lunches en diners, verricht werkzaamheden tijdens (staats)bezoeken en verleent logistieke ondersteuning.’ 

Lakei worden

Met deze baan werk je onder andere in het paleis Huis Den Bosch en paleis Noordeinde. Ook moet je de volgende belangrijke karaktereigenschappen hebben: loyaliteit, stressbestendigheid, initiatief, aanpassingsvermogen, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid. En wat ga je verdienen als lakei van de koninklijke familie? Je krijgt een maandsalaris van 2887,48 euro bruto per maand. Dit is exclusief 8 procent vakantie toeslag en exclusief 8,3 procent eindejaarsuitkering. Het gaat om een contract van één jaar maar je hebt wel zicht op een contract met onbepaalde tijd.