Amsterdam staat dan ook bekend om de high end beleving die de gasten daar normaliter al ervaren en de subtiele verschillen in smaak en textuur van voedsel als deze op verschillende temperaturen wordt bereid. Niet voor niets staat het restaurant in de top 10 van de hoofdstad. Tijdens Koningsnacht wordt C. Amsterdam omgedoopt tot een speelplaats van de stedelijke royalty’s van Amsterdam. Een nacht gevuld met de absolute top van de cocktailscene, high-end dining en live dj’s.

© Jaap Beyleveld
© Jaap Beyleveld

Koningsnacht wordt in C. Amsterdam om 19:00 uur afgetrapt met een ‘cocktail connection’; gasten worden verwelkomd met een amuse, gecombineerd met een eerste klas cocktail van head bartender Milos Stanisic. Daarna volgt een speciaal 5-gangen chef’s menu met bijpassend wijn- of cocktailarrangement, tafelwater en brood. Alleen deze nacht geldt een speciaal tarief van € 95,- voor het chef’s menu met wijn (€ 120,- voor de cocktailvariant). Vanaf 22:00 uur zullen de resident dj’s uit de stal van dansvloericoon Eric Fender tot 3 uur ’s nachts alle grenzen tussen high-end restaurant, wereldklasse cocktailbar en bruisende nachtclub doen vervagen met hun uit house en dance classics opgebouwde sets.

A soulful night out for the people who have been there, done that and seen it all!”

Geen diner maar wel genieten van de absolute top van de Amsterdamse cocktailscene? RSVP via info@c.amsterdam voor een plek op de avondgastenlijst.

Houd er rekening mee dat C. Amsterdam een hoge opkomst verwacht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het diner en de avondgastenlijst.

Picture by ©KIRSTENVANSANTEN

 

RESERVERINGEN

info@c.amsterdam.

Datum: 26 april 2019

Locatie: C. Amsterdam (Wibautstraat 125, Amsterdam)

Diner: 19:00 uur (Arrangement 95 euro)

Feest: 22:00 uur (guestlist only)

Evenementinformatie en reserveringen: info@c.amsterdam