Ben jij ook een persoon die niet aanspreekbaar is in de ochtend zonder eerst zijn kopje koffie gehad te hebben? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk niet de enige. Maar voordat jij dat bakkie gepakt hebt, ben je zo al een kwartier tot halfuur verder. En loop je al de hele ochtend chagrijnig te doen tegen je partner. Dan is dat nu verleden tijd. Waar we eerder al schreven over deze koffie wekker als Kickstarter project, is de tijd dan eindelijk rijp.

koffie wekker

‘The Barisieur’ is de ultieme koffie wekker

The Bariseur is een automatische koffie of thee brouwer, die op de tijd dat je wekker gaat een kopje voor je inschenkt. Dat dit apparaat niet alleen je ochtend versimpelt dat is ook een feit. Je moet namelijk voordat je in de avond naar bed gaat de wekker helemaal instellen en de ingrediënten klaarzetten. Dus pak je kopje maar vast, vul het apparaat met water en gebruik die heerlijke illy koffiebonen voor het lekkerste kopje in de ochtend. Dit gaat ervoor zorgen dat je een routine maakt voor je slapen gaan. Wat er dan weer voor zorgt dat je lichaam en geest een signaal krijgen dat het tijd is om te ontspannen. De verse koffie of thee wordt ’s nachts als een natuurlijk aromatisch ontspannend middel gebruikt. Die de volgende ochtend de gebruiker juist weer ontspant. Hierdoor heb je niet alleen de perfecte nacht slaap, ook je ochtend wordt een stuk dragelijker.

koffie wekker

Maar hoe werkt ‘The Barisieur’ dan:

  • Ten eerste is het kookvat aan de linkerkant van het apparaat afgesloten met een stop, wat essentieel is voor het watertransport.
  • Het water kookt door middel van de inductiekookplaat, die de roestvrijstalen basis verwarmt. Er wordt vervolgens stoomdruk geproduceerd, die het water uit het vat en in het roestvrijstalen filter dwingt. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de perfecte kop koffie of thee krijgt.
  • De melk dat je in je cappuccino zou willen hebben, wordt gekoeld met een op maat gemaakte peltier-koeler.
  • Tot slot is er een verzegelde lade voor al je thee en koffie benodigdheden.

Mocht je interesse heb in deze koffie wekker, dan kan jij hem nu aanschaffen. Voor een schamele 350 pond, is dit apparaat voor jou. En dan heb je nog de keuze uit twee kleuren ook. Shop jouw nieuwe wekker op de website van ‘the Barisieur’.