De carrière en het liefdesleven van Koen Verweij

Koen Verweij is een 32-jarige langebaanschaatser, marathonschaatser, inline-skater en ook de ex-vriend van Jutta Leerdam. 2014 was zijn beste jaar. Dat seizoen won hij een zilveren olympische medaille op de 1500 meter, een gouden olympische medaille op de ploegenachtervolging én werd hij wereldkampioen allround.

Vorig jaar augustus kwam de relatie met Jutta Leerdam tot een eind. Koen Verweij zou namelijk vreemd zijn gegaan. “Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing gemaakt om een punt achter onze relatie te zetten”, liet Jutta weten. In 2020 richtte het koppel nog een schaatsploeg op, maar in 2022 besloot Jutta toch de knoop door te hakken en ermee te stoppen. Het koppel is ondanks de negatieve geruchten over het vreemdgaan van Koen wel op een goede manier uit elkaar gegaan. Inmiddels heeft Jutta al een nieuwe vriend, namelijk de bekende YouTuber Jake Paul. Koen is gelukkig ook verder gegaan met zijn leventje en heeft hoogstwaarschijnlijk een nieuwe vriendin, namelijk de knappe Lisa Helvie.

Wie is Lisa Helvie, de mogelijke nieuwe vriendin van Koen?

Volgens het roddelkanaal Juicechannel zijn de twee al een tijdje aan het daten, ze reageren namelijk ook met hartjes onder elkaars Instagram berichten.

nieuwe vriendin koen verweij

Lisa Helvie is werkzaam als begeleider beschermd wonen bij De Haardstee en wordt beschreven als een persoon die geen nee zegt tegen een feestje. Ze is dus zorgzaam én gezellig. Helaas is er best weinig bekend over de blondine, maar we weten wel dat ze 2.400 volgers heeft op Instagram. De foto’s kunnen we niet zien omdat het account privé is. Wel hebben we een foto gevonden die op de story van Juichechannel is verschenen:

Lisa helvie vriendin Koen Verweij