Waar gaat de serie Knokke Off over?

De serie Knokke Off is een Vlaams-Nederlandse productie, die te zien is op onder andere VRT MAX en Netflix. Het verhaal speelt zich af in de kustplaats Knokke, een luxueus zomeroord waar met name welvarende mensen wonen. Onder hen zijn ook rijkeluiskindjes Louise en Alexander, die gespeeld worden door de Belgische acteurs Pommelien Thijs en Willem de Schryver. Maar ook de minder welgestelde Daan en zijn moeder Melissa, gespeeld door de Nederlandse acteurs Eliyha Altena en Anna Drijver, brengen een bezoek aan het zonovergoten Knokke.

Vanuit een krakkemikkige caravan op een lokale camping probeert Daan aansluiting te vinden bij de verwende vriendengroep van Louise en Alexander, terwijl moeder Melissa met hele andere intenties naar de kustplaats is afgereisd. Ze heeft namelijk het vermoeden dat iemand in Knokke haar zus Claudia om het leven heeft gebracht.

Komt er een seizoen 2 van de serie op Netflix?

De serie zelf zit boordevol spannende momenten, en bloedhete scènes. Dat is natuurlijk smullen geblazen voor de kijkers, die de serie volledig omarmen en hem een plek in de Netflix top-10 bezorgen. Daarom kijkt men ook al likkebaardend uit naar een tweede seizoen, maar de vraag blijft natuurlijk altijd of deze er ook daadwerkelijk komt.

Omdat Knokke Off van origine geen Netflix- productie is, hangt het antwoord op die vraag mede af van de Belgische zender VRT. Het zal dus nog even gissen blijven of een tweede seizoen in de pijpleiding zit, maar als het aan de acteurs ligt komt deze er zeker. Pommelien Thijs liet al weten open te staan voor een vervolg, aangezien ze nooit had verwacht dat de serie zo goed zou aanslaan bij het publiek. “Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt” aldus de Belgische actrice en zangeres.