Wie is de knapste Nederlandse presentatrice in 2023?

Eerder schreven wij al over welke dame er dit jaar met de winst vandoor ging als de mooiste vrouw van Nederland in de FHM 500. Daarnaast is er ook een knapste presentatrice van 2023 uitgeroepen door FHM. In deze ranking zijn Chantal Janzen en Monica Geuze dit jaar op een derde en tweede plaats geëindigd. De grote winnares is de enige echte Geraldine Kemper. Iets wat wij meer dan terecht vinden.

De 33-jarige Geraldine laat ons hart regelmatig sneller kloppen met het presenteren van programma’s als Spuiten en Slikken, 3 op Reis, Expeditie Robinson en Big Brother. Maar ook als Geraldine zelf aan een programma deelneemt zijn wij niet weg te slaan voor de buis. Zo deed zij onlangs samen met Art Rooijakkers mee aan Jachtseizoen en konden we haar bewonderen in het afgelopen seizoen van Het Perfecte Plaatje, waarin zij er met een fantastische tweede plaats vandoor wist te gaan. Deze vrouw kan dus echt alles.

De Instagram-foto’s van Geraldine Kemper

Verder is Geraldine Kemper natuurlijk ook actief op social media en hier heeft zij inmiddels een aardige fanbase op weten te bouwen. Zo heeft Geraldine ruim 642.000 volgers op Instagram en wij begrijpen wel waarom mannen ervoor kiezen om de presentatrice te volgen, want haar Instagram foto’s zijn iedere keer weer on fire. Zo verblijdt zij haar volgers af en toe met spannende foto’s, waarbij zij het geen enkel probleem vindt om sommige kledingstukken achterwegen te laten. Dit levert telkens een enorm verleidelijk resultaat op. Met haar afgetrainde lichaam, blonde lokken en spontane uitstraling is ze een van onze favoriete Nederlandse vrouwen, en blijkbaar dachten meer mensen daar zo over.

Heb je ook nog niet genoeg gekregen van Geraldine Kemper? Zie hieronder dan een selectie van haar mooiste foto’s op Instagram en vergeet vooral niet op volgen te klikken, want de knapste presentatrice van 2023 wil je regelmatig op jouw tijdlijn voorbij zien komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)