Kluswoning in Terneuze zoekt een nieuwe eigenaar

In het hart van Terneuzen, Zeeland, staat een karakteristieke woning uit 1901 te wachten op een nieuwe eigenaar met een visie. De woning is op dit moment de goedkoopste Funda-woning die je kunt vinden. De woning heeft een scherpe vraagprijs vanwege de opknapmogelijkheden, en is daarom ook een investeringskans die je niet over het hoofd mag zien.

In totaal heeft het huis 85 m² aan woonoppervlak en ook nog de mogelijkheid om een ruime garagebox erbij te kopen. Ben jij een echte handige Harry en op zoek naar een uitdaging? Deze eengezinswoning biedt een interessante mogelijkheid voor wie bereid is de handen uit de mouwen te steken.

goedkoopste funda-parel

Belangrijkste specificaties uit de Funda-advertentie

De indeling van de woning is klassiek en biedt ruimte voor creativiteit. Alles staat op dit moment leeg, waardoor je zelf genoeg ruimte hebt om eens lekker aan de slag te gaan. Je betreedt de woning via de gang en leidt een meterkast je naar de ruime woonkamer met karakteristieke en suite deuren en twee rookkanalen.

goedkoopste funda-parel woonkamer

De keuken is op dit moment nog voorzien van een eenvoudig blokje zonder inbouwapparatuur. Wil jij de keuken helemaal transformeren? Dan kun je het natuurlijk helemaal ombouwen naar jouw eigen culinaire visies. De bovenverdieping heeft maar liefst drie slaapkamers, waarvan de indeling volledig naar eigen wens aangepast kan worden. Natuurlijk hoef je deze kamers niet allemaal als slaapkamer gebruiken. De ruimtes bieden genoeg mogelijkheden om helemaal aan jouw wensen te voldoen.

goedkoopste funda-parel

Verder beschikt de woning over vier zonnepanelen, een (hard)houten kozijnen met enkele beglazing, en wordt het momenteel niet verwarmd. Warm water is beschikbaar via een geiser, maar dient nog wel even goed gecontroleerd te worden. Deze goedkoopste Funda-woning heeft een nokhoogte van 4,2 meter, waardoor je zelfs nog een zolder kan maken.

Word jij een nieuwe inwoner van Terneuzen?

Het zoeken naar een nieuw huis kan uitdagend zijn. Maar met de juiste instelling en wat creativiteit kunnen verborgen parels zoals deze opknapper in Terneuzen ware droomhuizen worden. De woning is gelegen in de “oude” binnenstad van Terneuzen. Hierdoor heb je straks niet alleen een huis, maar ook een stukje geschiedenis. De charme van de omgeving, de nabijheid van voorzieningen en de optionele garagebox op slechts enkele minuten lopen maken het plaatje compleet. Op dit moment is de vraagprijs voor deze opknapper maar € 79.500,- en komt er nog € 19.500,- k.k bovenop als je de garagebox erbij wilt. Zie je alle mogelijkheden al helemaal voor je? Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Nieuwediepstraat 79, te Terneuzen:

funda woning opknapper zeeland

funda kluswoning terneuzen zeeland

garagebox Terneuzen