Koordaat is het lekkerste bier van 2023-2024, volgens consumenten

De uitslag is bekendgemaakt door Q&A retail en Consumer Contest Company. Ieder jaar doen zij een verkiezing voor het ‘product van het jaar’. Hierbij kunnen consumenten ieder jaar stemmen op hun favoriete producten uit de supermarkt. De producten zijn onderverdeeld in meerdere categorieĆ«n. Hier zit ook de categorie bier bij (wellicht wel de spannendste). En het biertje dat die naam dit jaar mag dragen is Kordaat!

Waarom is dit Lidl-bier de winnaar?

Bij het stemmen van de consument wordt er rekening gehouden met drie factoren. Ze kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. Het huisbier van de Lidl heeft hierbij de meeste stemmen gewonnen. Van harte gefeliciteerd!

Beste bier 2024

Een kratje Kordaat kost momenteel een geruime acht euro. Dat scheelt vaak meer dan de helft in vergelijking met een kratje A-merk. De prijs is vergelijkbaar met de huismerken van andere supermarkten zoals bijvoorbeeld Dors (Jumbo) en Brouwers (Albert Heijn).

Het bier werd Ć¼berhaupt al goed beoordeeld. Zo noemt Biernet het bier ‘fris’, toegankelijk en met een aangename bittere afdronk. Proost! Op zoek naar de beste vervanger voor je biertje? Check dit artikel over het beste alcoholvrije bier van 2024.