Optimale kluswoning voor starters op Funda

Deze woning is ideaal voor starters of een echte liefhebber van het klussen die niet beschikt over twee linkerhanden. Het huis staat op een mooie locatie in Lewedorp en heeft heel veel verschillende mogelijkheden. Het is dan ook de ultieme kans om een twee-onder-een-kapwoning geheel naar eigen smaak en sfeer te kunnen afwerken en waarde te creëren.

kluswoning

Het knusse Lewedorp

Lewedorp is een dorp in de provincie Zeeland. Leuk weetje: Lewedorp is het jongste dorp van de gemeente en was oorspronkelijk slechts een verzameling huizen. Het dorp heeft dan ook maar 1735 inwoners, dus rustig zal het zeker zijn.

Op Funda zien we dat de kluswoning een beetje een aparte indeling heeft. Als je binnenkomt, heb je bij de entree een toilet, trapopgang en daarna direct toegang tot de keuken. Via de keuken kom je uiteindelijk in de woonkamer en ook in de achtertuin. Op de bovenverdieping bestaat uit een badkamer en drie ruime slaapkamers. Wel handig om te weten is dat er een betonnen beganegrondvloer en houten verdiepingsvloer in het huis liggen.

Wat is de vraagprijs van de kluswoning in Lewedorp?

Omdat er dus nog zoveel moet gebeuren in dit huis, hoef je ‘slechts’ € 125.000 neer te leggen. De woning aan de Zandkreekstraat 5 in Lewedorp heeft een woonoppervlak van 67 vierkante meter, met een perceeloppervlakte van 395 vierkante meter. Als je het huis op het eerste oog bekijkt, lijkt het niet zo, maar de diepte van de tuin zal je zeker verbazen.

Bovendien is de tuin op het oosten. Door de diepte van de tuin is er altijd wel een plekje met zon of schaduw te vinden. Als je bijvoorbeeld achter in de tuin een overkapping plaatst kan je hier heerlijk genieten van de zon. En dat is nog niet alles, je kunt bijvoorbeeld ook de woning nog uitbouwen aan de achterzijde. Daar kan je een garage op eigen grond realiseren.

Tot slot wordt er bij de advertentie nog een dringend advies gegeven om de woning bouwkundig te laten keuren. Dit is onder meer belangrijk voor het verkrijgen van hypotheek. Bekijk hieronder wat foto’s van de woning, zodat je alvast je fantasie in de vrije loop kunt laten:

woning opknapper tuin zeeland goedkoop funda

fundakluswoning Funda