Foto via: Living By CO.

Wees een toegewijde volger van mode, tot een bepaalde hoogte

Je bent op de leeftijd (en hebt een bepaald BMI) waarmee je met de meeste dingen weg kunt komen. Maar je bent ook beïnvloedbaar en  kwetsbaar voor het idee dat bepaalde kleding je aantrekkelijker maakt. Een mode slachtoffer worden hoort bij het opgroeien, maar je hoeft jezelf niet toe te wijden aan designer labels. Er zijn genoeg merken die met de trends meegaan tegen een betaalbare prijs!

Kleden twintiger jaren MAN MAN 01

Foto via: Men’s Lookbook

Verlaag je trial and error percentage

Je mag zeker experimenteren, maar doe dit niet te veel. Je moet oppassen dat je kledingkast geen Frankenstein kast wordt met items die totaal niet met elkaar matchen. Veel mannen vinden het beschamend om advies te krijgen in een kledingwinkel wat betreft de juiste tint bij je huidskleur of de juiste fit voor jouw lichaam. Maar dit is juist iets heel belangrijks! Tevens kom je door te experimenteren erachter wat totaal niet bij je past.

Vind je eigen identiteit

Dit kan soms moeilijk zijn in een tijd die bezeten wordt door trends en beroemdheden. Koop geen muts en leren biker jacket om op Justin Timberlake te lijken in zijn “Like I Love You” clip, dit gaat niet werken. Probeer daadwerkelijk je eigen stijl te vinden die goed bij je past!

Kleden twintiger jaren MAN MAN 03

Foto via: Men’s Lookbook

Investeren is niet altijd de beste oplossing

Als je een workaholic bent, kunnen je kleren wat te verduren krijgen. Het is niet nodig om een designer wit t-shirt te kopen, als die na een paar x dragen versleten raakt of krimpt in de was. T-shirts en sweaters kan je weggooien, dat is helemaal niet erg! Je zou wellicht beter afwisselend twee goedkopere pakken kunnen dragen, dan investeren in een heel duur pak.

Kleed je naar je baan/salaris

Je kan je kleden naar een na te streven positie of salaris. Dit is vooral aan te raden als je momenteel op de bank ligt in je slonzige outfit. Maar het is niet altijd praktisch.

You don’t have to spend money to look money

Je hoeft geen dure kleding te kopen om er welvarend uit te zien. Polijst je schoenen, strijk je overhemden en knip je nagels. Dit kost alleen maar tijd.

Kleden twintiger jaren MAN MAN 05

Foto via: Style Savant

Word geen volgekliederd canvasdoek

Ze zeggen dat het beter is om spijt te hebben van dingen die je gedaan hebt, dan dat je spijt hebt van dingen die je niet gedaan hebt. Dit geldt in de meeste gevallen echter niet voor tattoos. Tattoos kunnen heel dope zijn, maar pas op dat je geen kinderkleurplaat wordt, dit zou effect kunnen hebben op je toekomstperspectief. Laat je jeugdige losbandigheid niet je toekomst negatief beïnvloeden!

Zie hieronder enkele musthaves voor in je twintiger jaren!

Kleden twintiger jaren MAN MAN 06

Core slim fit poplin overhemd

G-star Raw €70 Shop nu
Kleden twintiger jaren MAN MAN 07

Bomberjacks - black

New Look €30 Shop nu
Kleden twintiger jaren MAN MAN 12

SLIM SCANTON - Slim fit jeans - denim

Hilfiger Denim €100 Shop nu
Kleden twintiger jaren MAN MAN 08

All Star OX sneaker

Converse €65 Shop nu
Kleden twintiger jaren MAN MAN 09

1461 - Veterschoenen - schwarz

Dr. Martens €150 Shop nu
Kleden twintiger jaren MAN MAN 11

Horloge SKA721P1

Seiko €265 Shop nu