Kirsten viel 45 kg af zonder moeite

Afvallen blijft lastig, want je hebt al snel het idee dat je er heel veel moeite voor moet doen op het gebied van gezonde voeding. Zoals nooit meer bitterballen eten en ijsjes en een taartjes altijd moet laten staan. Daarnaast hebben mensen vaak ook het idee dat je de hele dag in de sportschool moet hangen. Toch is niets minder waar, want Kirsten was hier helemaal niet mee bezig en haar ging het zonder moeite af.

Kirsten had nooit eetproblemen, maar in een lastige periode van haar leven zocht zij haar ontspanning in het eten van ijs, chips en ander junkfood dat hielp om alle spanning even van haar af te zetten. Hierdoor woog zij op haar zwaarst ruim 125 kilo. Regelmatig ging Kirsten op dieet en daardoor raakte zij telkens zo’n vijf of tien kilo kwijt, maar uiteindelijk stopte zij hier steeds mee en niets hielp genoeg tegen de kilo’s. Eind 2017 is de knop omgegaan voor Kirsten. Zo kreeg zij van haar man een smartwatch cadeau en hiermee is zij alles wat zij at en bewoog bij gaan houden.

De kilo’s vlogen er af door korte wandelingen

In het begin moest Kirsten eventjes wennen, maar al snel gingen de wandelingetjes haar steeds beter af en ging zij steeds vaker lopend op pad. Door het verschil in conditie, maar vooral de kilo’s die eraf vlogen door de wandelingen, werd ze gemotiveerd om door te pakken.

Op een bepaald moment hoefde Kirsten dan ook niet meer bij te houden wat ze at en werd het dus ook absoluut geen martelgang. Zo genoot ze van chips en ijsjes op zijn tijd en was zij binnen no time 45 kilo kwijt. Hierdoor zit Kirsten nu een stuk beter in haar vel en dat allemaal op deze simpele manier van afvallen. Kortom, je hoeft niet super gezond te gaan eten en alles te laten staan, zolang je maar bijhoudt wat je doet met je lichaam.

Bron: Women’s Health