Ons zusje fem fem tipte ons op dit festival, waar ook zij als de kippen bij waren. En het moment is daar, want het Kip Festival komt naar Amsterdam en wel op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus.

Alles draait om kip

Gekookt, gebakken, gefrituurd, gegrild, op dit festival komt de kip in alle soorten en maten naar voren. Er zullen twintig verschillende cateraars voor je klaarstaan om de heerlijkste kip voor je klaar te maken en hun eigen specialiteit te laten proeven.

Veelzijdige muziek

Naast het feit dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, zal er op het festival ook een veelzijdig scala aan heerlijke muziek gedraaid worden. Overdag zullen de laidback DJ’s en de heerlijke kip ervoor zorgen dat jij in tropische sferen belandt, terwijl er ’s avonds gedanst kan worden op de lekkerste platen van onder andere dancehall en afrobeats. Natuurlijk wel nadat jij je heerlijk stuk kip achter de kiezen hebt. En dit allemaal voor maar €5,-. Bijzijn is meemaken.

Is eten en feesten de perfecte combinatie voor jou? Dan is naast dit Kip Festival het Beach Food Festival op Texel ook een aanrader.