Wie is Kimberly Fransens?

Kimberly Fransens had op jonge leeftijd al een grote passie voor muziek. Ze speelde mee in de musicals ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’. Voor het echt grote publiek werd ze bekend toen ze deelnam aan verschillende talentenjachten, zoals ‘IDOLS’ en ‘The Voice of Holland’. Aan haar deelname had ze haar grote hit ‘To The Stars’ te danken, tevens de titelsong van de film ‘Whitestar’.

Op Spotify heeft ze nu ongeveer 66.000 maandelijkse luisteraars. Ook daar blijft ze haar nieuwe nummers droppen. In november heeft ze een nieuw nummer gemaakt met Quido van de Graaf met als titel ‘Dit Is Waar Ik Moet Zijn’, welke nu al meer dan 72 duizend keer is beluisterd. Eén ding is zeker: deze dame kan prachtig zingen.

Kimberly Fransens
Foto via Instagram kimberlyfransens

Kimberly Fransens zit op social media

Deze prachtige zangeres is ook actief op social media. Haar grootste fanbase heeft ze op TikTok, met meer dan 125.000 volgers. Ook op Instagram deelt ze video’s en foto’s van haarzelf, waar ze haar 76.000 volgers meeneemt in haar leven. Wij maakten een selectie van een aantal mooie foto’s van het Instagramaccount van Kimberly Fransens. Check it out:

Kimberly Fransens
Foto via Instagram kimberlyfransens
Foto via Instagram kimberlyfransens
Foto via Instagram kimberlyfransens