Kim Feenstra en haar ‘mommy body’

Kim Feenstra, die je kan kennen als topmodel, fotograaf of actrice, is sinds een jaar moeder. Samen met haar vriend Stanley Tailor zijn zij de ouders van zoontje Brooklyn. Dit ging helaas niet zonder slag of stoot. Kim kon niet natuurlijk zwanger raken en samen met haar vriend hebben ze gekozen voor IVF. Dit vertelt zij allemaal in haar eigen Videoland documentaire ‘LIFE OF KIM’. Ze wilde het taboe doorbreken om hier openhartig over te spreken. ‘Gelukkig leven we in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen.’ vertelt Kim in haar documentaire. Eerder toonde Kim Feenstra een foto waarbij haar babybuik te zien is. ‘I’m groing and showing, my most precious selfie ever’, vertelt ze erbij.

Kim is tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met haar modellencarri√®re. Tegenwoordig is een kledingmaatje groter geen probleem meer in de modewereld. Kim heeft er na de bevalling een – in haar eigen woorden –¬† ‘mommy body’ aan over gehouden en daar is ze trots op laat ze zien op haar Instagram. ‘Mommy body and i’m embracing it‘, vertelt ze. Ze ziet er nog altijd prachtig uit en dat is te zien op deze foto’s.

Kim Feenstra is niet de enige actrice die regelmatig lingerie foto’s op haar Instagram post. Ook actrice Abbey Hoes kan er wat van. Bekijk haar Instagram-post met lingeriesetje aan.