De glansrijke carrière van Kim Feenstra

Kim Feenstra is een van de meest bekende gezichten in de Nederlandse modellenwereld. Haar doorbraak kwam in 2006 toen ze de derde editie van Hollands Next Top Model won. Deze overwinning opende voor haar de deuren naar een glansrijke modellencarrière, zowel nationaal als internationaal. Kim heeft sindsdien gewerkt voor tal van grote merken en tijdschriften, en haar gezicht sierde de covers van bladen zoals Vogue, Grazia, en L’Officiel.

Naast haar modellencarrière is Kim ook in verschillende televisieprogramma’s gezien, zoals Het Perfecte Plaatje in 2016. Hier nam ze deel aan de finale, maar deze verloor ze van Humberto Tan. Ook in Special Forces VIPS zagen we Kim op een ietwat andere manier dan hoe we haar kennen. Verder heeft ze ook als actrice in verschillende film gespeeld. Hierbij kun je denken aan Verliefd op Ibiza, Mannenharten en Flikken Maastricht.

Kim Feenstra schittert in bikini op Instagram

Kim Feenstra is zeer actief op social media, vooral op Instagram waar ze 613.000 volgers heeft. Haar account is een mix van professionele fotoshoots en haar privé-leven. Onlangs deelde Kim een verbluffende bikinifoto met de caption: “Vamos a la playa”. In de foto straalt Kim Feenstra zelfvertrouwen en elegantie uit, terwijl ze een stijlvolle bikini draagt. Deze post werd al snel populair onder haar volgers, die haar overspoelden met complimenten en bewondering. Kim is in ieder geval echt een plaatje.

Bekijk hieronder de foto van het Instagram-account van Kim Feenstra:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)