Wie is Kiki van Zanten?

Kalyssa Priscilla, haar bijnaam “Kiki”, van Zanten (22), is een voetbalster uit Jamaica. Ze is geboren op 25 augustus 2001 en speelt als aanvaller voor het team van de Notre Dame Fighting Irish. In de VS staat dit team bekend als een van de betere. Ook mag ze met trots zeggen dat ze deel uitmaakt van het nationale damesteam van Jamaica.

Ze is een kind van een Amerikaanse vader met Nederlandse afkomst en een Jamaicaanse moeder. Kiki’s voetbalavontuur begon op jonge leeftijd en met haar doorzettingsvermogen heeft ze het ver weten te schoppen. Ze is een geweldige voetbalster en kan met haar beeldige looks zelfs de zwaarste verdediging doorbreken! Haar liefde voor de sport en haar land maken haar een geweldige speler voor zowel haar universiteitsteam als het nationale damesteam van Jamaica. We genieten elke keer weer als ze staat te shinen, of dat nou op het veld is of op social media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIKI VAN ZANTEN (@kikivanzanten)

De Jamaicaanse is populair op social media

Kiki blijft maar groeien op Instagram en heeft momenteel meer dan 20.000 volgers. Haar posts over voetbal en haar uiterlijk trekken steeds meer aandacht, en haar online fanbase groeit constant. Het lijkt erop dat Kiki niet alleen op het veld, maar ook op sociale media uitgroeit tot een ware sterspeler. Elke post is weer een schot op het doel, en Kiki mist zelden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KIKI VAN ZANTEN (@kikivanzanten)

Kun jij ook niet genoeg krijgen van al die fitte dames? Bekijk dan onze selectie van de mooiste sportvrouwen ter wereld.