Maak kennis met Key Alves

Key Alves is een hele bekende volleybalster uit Brazilië. Haar huidige club is de Osasco Voleibol Clube, waar zij de sterren van de hemel speelt. Ook komt ze uit voor het nationale Braziliaanse team.

Verder is ze een waardig influencer te noemen. Ze heeft namelijk in de afgelopen jaren een heleboel volgers gekregen op Instagram. Op dit moment staat de teller dan ook op meer dan 14 miljoen volgers. Wij kunnen aan de foto’s, en dus het uiterlijk van de Braziliaanse volleybalster, wel indenken waarom ze zoveel volgers heeft. Ook heeft ze een podcast waar ze regelmatig dingen vertelt over haar leven en over haar carrière.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K E Y (@key.alvees)

Beelden gaan viraal op Instagram

Het is niet heel gek dat Key Alves zoveel volgers heeft, wij maken er ons zelf ook schuldig aan. Het is simpelweg een hele mooie verschijnen om naar te kijken, dat moeten wij haar meegeven. Ze plaatst voornamelijk foto’s van zichzelf op het volleybalveld, maar ook doet ze bijvoorbeeld fotoshoots.

De volleybalster heeft 14 miljoen trouwe volgers waarvan er veel dan ook haar foto’s leuk vinden op Instagram, ze laten een like en een reactie achter. Maar toch is er één specifieke video op de Instagram van Key Alves, die wel degelijk viraal ging.

De video is hieronder te bekijken, net als een aantal andere beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K E Y (@key.alvees)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Key 🔑 (@keyalves)