Kendall Jenner blaast iedereen omver met haar fotoshoots

De Amerikaanse Kendall Jenner is geboren op 3 november 1995 en is een van de bekendste modellen van dit moment. Zo heeft ze fotoshoots voor de grootste merken van de wereld, denk aan Chanel, Marc Jacobs en Burberry. Ze is ook razendpopulair op Instagram, met een volgersaantal van bijna 300.000.000. Ook is ze vaak op tv te zien. Met haar familie had ze een eigen realityserie, genaamd Keeping Up with the Kardashians, wat begon in 2007 en stopte in 2021. De familie heeft miljoenen kijkcijfers gekregen op hun serie.

Kendall is de eerste dochter van Caitlyn Jenner en Kris Jenner. Kylie Jenner is haar jongere zus, die bovendien zeer succesvol is en zelfs in 2020 op plek #1 stond van de best verdienende beroemdheden. Verder heeft ze van haar moeders kant nog drie zussen (Kourtney, Kim en Khloé Kardashian) en een broer (Rob). Van haar vaders kant heeft Kendall tevens drie broers, onder wie Brody Jenner, en een zus. Kortom, het is one big (happy) family.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Het topmodel gaat uit de kleren voor JACQUEMUS

Kendall is voor de laatste shoot van het kledingmerk JACQUEMUS uit de kleren gegaan. Op de Instagrampost van JACQUEMUS is te zien dat ze zonder kleren op een gele bank ligt met een kerstmuts op haar hoofd. Niet alles is te zien, want ze heeft namelijk sommige lichaamsdelen bedekt met haar handen (anders wordt Instagram niet blij natuurlijk).

De volgers vonden de Instagrampost prachtig en scoort nu al meer dan 236.000 likes. Gezien het aantal volgers van het Instagramaccount van JACQUEMUS (6.100.000) verwachten we dat het aantal likes nog flink zal stijgen.

Bekijk hieronder de gedurfde post van Kendall Jenner:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)